#3 Metehan Baltacı

Defansi nasıl rahatsız etmedi yav tamam süper olmasini beklemiyorum da her pozisyonda da killandirma işi tatsız bugün 2 gol attı diye gündem olmaz da maalesef hazır gelmedi bana, zamana ve oynamaya ihtiyacı var hala.

Beğendim ama kiralansın, şans bulamaz bizde.

Stoper yerine sağ bekte denenmeli kendiside o yönde çalışmalı.

25-26 yaşında falan müthiş bir stoper olacak kendisi. Gelişimini çok beğeniyorum bu çocuğun. Lig içinde bir takımda as olarak 1 sene geçirmeye ihtiyacı var.

Attığı golleri geçelim, görevi skor yapmak olmayacak. Bence defansif olarak bahsedildiği kadar kötü değildi. Eyüpspor’da takip edeniniz varsa bilecektir, bugünkü gibi pozisyon hataları yapmıyor.

Ben maçtan önce de defaatle belirttim. Özellikle Emin olmayacaksa takımda olmalı. 2, 4 ve 6 numaralarda az da olsa süre alma ihtimali var. Ümit millîlerde defansif orta saha oynadı, kayıtları bulursanız izleyin. Ayakları iyi ama sağ bek için hızı sınırlı. Köhn’ün ileriye çıktığı durumlarda stoperleri üçleyebilir. Özellikle Barış’ın sağ ön oynadığı durumda mini bir Kaan Ayhan performansı verebilir.

Şu an kesinlikle ana rotasyon oyuncumuz olacak seviyede değil ama sezon boyu takımla kalıp gelişmesi de imkânsız değil. Üzerinde duralım.

Çok ümit bağlamayın ne stoper özellikleri net ne de sağ bek. Emin çok daha üstün bu sene kalırsa Abdulkerimi kesebilir.

Kalsın rotasyonda hiç alt yapıdan yetenek çıkmıyor zaten bari böyle görev adamları çıkartıp tutalım.

Metehan Baltacı aferin aslanım benim. Çok sağlam performans. Sağ bek ve Stoper alternatifi olarak kullanmakta hiçbir sakınca görmüyor. Çalışmaya devam
20240711_231929.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf Demir ve Metehan Baltacı ışıldadılar yıldız gibi. Böyle devam aslanlarım benim
InCollage_20240711_232334526.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaşıriyorum acikcasi Semih kaya bunun yarısını oynamazken yere göğe sigdirilamiyordu bu çocuğu neden kimse konuşmuyor

Süper ligde oynama garantisi ile kiralık verilmeli bir sezon

Çocuk ciddi gayret ediyor. 1-2 seneye kemik bir stoper olur. Belki 1 sene daha süperlige kira iyi olur.

Hazırlık maçları diye göze batmıyor ama ilk maç hariç her maç son adamken sakarlık yaptı. Taraftar gözünde Semih Kaya kıvamına dönüşmeden bu işleri çözmesi lazım.

Emin’in de sakarlıkları vardı da son adamken değildi topla ileri çıkarken 2 kişi çalımlamayı denediğinde kaptırıyordu. Son adamken güven veriyordu.

Metehan tek hamlelik oyuncu, hamle zamanını kaçırdığında yandı gülüm keten helva. Bütün hazırlık maçlarında önemli hataları vardı. Ama genç olması ve çalışkan bir oyuncu olması artı özellikleri Lig maçlarında zayıf rakiplere karşı denenebilir.

Geri
Üst Alt