#3 Metehan Baltacı

Fizik vs tamam ama sakarlık var, bir defans oyuncusu için büyük handikap. Her maç en az 1 ciddi hatası var. Çok maç oynamalı bunu düzeltmek için.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynamak ve gelişmek istiyorsa, yerinde olsam giderdim bu takımdan.

haftaya kaan ve berkan'ın arkasında kalırsa bavulları toplayıp yeni takıma geçmesini temenni ederim kariyerinin selameti açısından

Bu maca kadar seni oynatmayan hoca utansin. Aslan'im.

Tam maçında atmış hoca.
Hep eleştirmek olmaz belki bir genç kardeşimizi daha rotasyona Dahil etti tebrikler

24069PC21G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok net apokerim'in önünde an itibariyle. apo ne olmuş öyle yaw. fecaat.

Kaç tane 40 metrelik dikine Pas attı uzun top da kullanabiliyor muş barışın önüne çok güzel iki tane uzun topu var

1 - iyi uzun top attı
2 - kafayla rastgele yerine pas vermeye çalışıyor ( bence çok değerli özellik (
Kötü özellikleri için bu maç ölçü değil

Ağır ama idare eder. Ligimiz için yeterli. Keşke bir sezon Süper ligde devamlı oynayacağı yere kiralasak.

Bu çocuga forumda en cok umut besleyen ve güvenen belki de benimdir. 17 yasindan beri bizim seviyemizde olabilecek tek altyapi oyuncumuz oldugunu soyluyordum.
Ancak öyle macta ortaya atiyoruz ki sıctigi zaman futbolcuyu bitirebilecek bir kombinasyon.
Takimin yarisi bildigin yokken denenmesi büyük risk.
Orta sahada jr akman, gürpüz bekte turalp denenebilecek maçlardan biriydi. Zaten orta saha yokmuş gibi davranıyoruz..

Biraz hantal buluyordum. Bu maç pek ölçü olmaz ama ışık verdiğini söyleyebiliriz. Umarım en azından rotasyonda güven verebilecek kadar performans gösterir.

Geri
Üst Alt