#3 Metehan Baltacı

Konusmak icin cok erken ama Sanchez & Metehani ikilisini gormek isterim.

u21 maçı var 3'lü stoperin sağında oynuyor. bu 3'lü savunma işini alt yapılardan başlayıp tüm milli takımlara yerleştirmeye çalışacaklar heralde montella'nın nefesi yettiğince. bizim gibi kazma topçu, en iyisi orta seviye taktisyen antrenör için en ideali o gözüküyor. yalnız maçı nereye verdilerse bombok zemin var, sakatlık çıkmazsa iyi.

Adamını kaçırdı sarı kart yedi, zamanlama sorunu var biraz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hücumda çok maharetli savunmada kararsız. ortadaki topların hiçbirine sağlam gidemiyor o yüzden hep ilk hamleleri ıskalıyor. 3'lü stoper oynandığı için hatalarını kendisi telafi edemese de emniyeti hazır oluyor hep, oynadıkça özgüvenle birlikte savunması da gelişecektir inşallah.

serdat saatçi sakatlandı mal gibi stoper kalmamışcasına çift tandeme döndük, bi tane ucundan ofsaytla rakibin golü kesildi, şimdi de attılar. metehan'ın golden önce çok güzel savunma arkasına topu vardı onu da takım arkadaşı yakalayamadı.

Dün maçın en güzel anlarından biri de kulübe de davinson'un metehana devamlı bir şey anlatmasıydı. Metehan'da bu sezonun az süre bulsa da gelişim açısından ne kadar değerli olduğunu biliyor. bunun ana sebebi de arda ile geçirdiği geçen sezon. Metehan doğru insanlarla karşılaşıyor ve öğrenmeye meyilli. oynadığı adana demir, irlanda ve san marino maçlarında da gayet iyi performans verdi. Bu çocuktan olacak.

kulübedeki hali tavrı ve dünden beri gördüğüm foto ve videolarda takım içinde baskın ve pozitif karakter olduğunu hissettiriyor.

iyi anlamda kaşar bir topçu havası var ki öyle olmalı. yabancılarla da ense tokat temas halinde süper.

Kaani bilemem de jelertden daha iyi olacagi kesin hatta arttiriyorum nelssonu bile katlar stoperde
Dün nelson yerine oynayıp o boşlukları bulsa leblebi gibi top atardı ileriye eminim. Nelsondan iyi kesici mi bilmiyorum şuan erken bunu demek için ama oyun kurulumu konusunda önde olduğuna eminim.

Dün nelson yerine oynayıp o boşlukları bulsa leblebi gibi top atardı ileriye eminim. Nelsondan iyi kesici mi bilmiyorum şuan erken bunu demek için ama oyun kurulumu konusunda önde olduğuna eminim.
Yerli davinsonu var elimizde kullanmiyoruz gidiyoruz sirf kusmesin diye nelsson beyefendimizin keyfini bekliyoruz

Hocam.bu ortam.oyuncumuzu yer ne yaş bilir ne oyuncuyu bekleme.bilir yer geçer adına taraftarlık der

Sağ bekte süre verelim rfs maçında

Geri
Üst Alt