#3 Metehan Baltacı

Bir stoper oyuncusunun her macta bu kadar hata yapmasi hic normal degil. Uzerinde israr etmemek lazim.

Belki ilerde iyi bir futbolcu olursun ama son dönemde takımın ağzına ediyorsun

Ah be

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan Batshuayi ne adamsın. İnsan biraz hareketli oynar şans ayağına kadar gelmiş ne değişik bi adamsın anasını satayım

images

Nelsson bundan kötü değildir herhalde. Hala Metehan ısrarı nedendir anlamadım

Bunun Galatasaray’da oynamak için hangi özelliği yeterli ve bu özelliğini hangi maçta gösterdi biri bana açıklasın..

En iyi özelliği sanırım ayağının iyi olması o da iyi falan değil ortalama.

Bu arkadaşı kuzey liglerine kiralık vermek gerekiyor, gidip orada hata yapıp pişebilir

Şunu oynatmak için takıma resmen acı çektiriyor hoca, bunun yüzünden her maç 1-0 yenik başlar olduk. Bu neyin torpili ya?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baya baya adamı gömmüş, cenaze namazını kılmış herkes.

Nelsson'un sezon başında BJK karşısında yediği naneleri gördük. Topu sektirdi, yetmedi ayağı kaydı. Sayesinde erken gol yedik. O da yetmedi gitti bir de kırmızı kart gördü. Tüy dikti. 5-0 maç verdik sayesinde.

Ozan Kabak forma giymeye başladığı dönemde her maç penaltı yaptırıyordu.

Stoper bunlar. Hatasız bir savunma oyuncusu nerede gördük bugüne kadar? Davinson'un geçtiğimiz sezon M.United maçında ters ayakta kalıp yedirdiği gol var mesela. Davinson kötü stoper mi? Aksine. Elit stoper kategorisinde bir adam.

Çocuğun olabiliri var. Ama sadece olabilir var. Olmuş değil. Olup, olmayacağını da oynatarak görebiliriz. Emin Bayram'da yapılan hataya düşülmemeli. Emin Bayram forma şansı bulamayacağı için oynamak adına transfer olmak istedi. Karakterli adammış. Yatmak istemiyorum dedi. Gitti.

Altyapı oyuncuları belli bir yaşa kadar bekliyorlar. Sonrasında formayı verip, önlerine kendilerini gösterebilecekleri alanı ve süreyi açmak lazım. Ha bu arkadaş oynar, baktık bu hatalar süreklilik arz ediyor. Yapacak bir şey yok. Satarız gider kendisini.

Ha bu arada Manaj baya zor bir 9 numara. O adamı tutmak çok kolay değil.
Ya reis uzun uzun anlatmışsın da bu adam kötü stoper kötü futbolcu mesele gol yedirmesi hata yapması değil.ozan kabak penaltı yaptırdığı maçlarda muazzam performans koyardı ortaya zaten 10 maç sonra Avrupalı gördü aldı.
Her altyapı oyuncuna sempatik ve hoşgörüyle bakmayın.iyi futbolcu mu kötü futbolcu mu bu önemli.
İster Floryada yetişsin ister Angola da önemli olan performans performans perşembe

Ulan altyapıdan çıkmışsın. Destek olalım diyoruz. Her maçta takımın ağzına ediyorsun. Bütün şansları hemen hemen kötü değerlendirdi. Bir tek AZ maçında iyiydi.

Bu arkadaşın en büyük sorunu dönüşleri yani çeviksel anlamda berbat. pozisyon bilgisi vb gelemiyorum bile şu sorunu yüzünden. jelert'in çelimsiz diye oynamadığı yerde, metehan'ın çevikliği olmaması rağmen oynuyor ve nelsson gibi son iki şampiyonluk etkisi olmuş adam görmezden geliniyor. bende bunu anlamıyorum.

Semih Kaya nın getir götürünü yapar anca dostum.

Geri
Üst Alt