#3 Metehan Baltacı

Ben bu tip oyunculara karsiyim, iki üc sezon A takimda calisip kendini gram gelistiremiyorsa yol vereceksin. Bu olsun eyup.olsun yusuf olsun ve niceleri, bos yere A takimda antremana cikiyor, bu tip oyuncular yuzünden bazi gercek yetenek sahibi oyuncular firsat bulamiyor.

Bu çocuğa çöp çekenleri gram anlamıyorum. Bizde rotasyona girmesi için kendini geliştirmesi gerekiyor ama son yıllarda altyapıdan çıkan iki-üç Süper Lig seviyesinde oyuncudan biri. UEFA kadrosu için altyapıdan oyuncu tutmak zorundasınız. Bu adamı anlamsız yere yererek bir yere varamazsınız.

Metehan sagbekte bugün 24 te 24 olumlu pas ile oynamış.Tabii ki bugün kıstas değildi .Cagliari maçında kesinlikle görmek isterim.Devsn ettirecekmi nasıl oynayacak.Jelert vb girmektense Metehani görmeyi canı gonulden isterim.Belki kazanırız.Neden olmasın.

Gecen sezona gore daha hazir, ustune koymus.

Bu çocuğa çöp çekenleri gram anlamıyorum. Bizde rotasyona girmesi için kendini geliştirmesi gerekiyor ama son yıllarda altyapıdan çıkan iki-üç Süper Lig seviyesinde oyuncudan biri. UEFA kadrosu için altyapıdan oyuncu tutmak zorundasınız. Bu adamı anlamsız yere yererek bir yere varamazsınız.
Metehan A gelene kadar Okadar çok yerecek oyuncu varki .Bence haketmiyor yergiyi.Ben sonuna kadar arkasındayım .Birde mevki degistirdi.Olmasi gereken oldu .

burada genc cocukları elestirmek norm degil mi? guzel seyler yazan birini gorunce sasırdım.
Anladım renkdaş.

Eleştirdiklerimizin insan olduğunu ve onlar burayı okumasa da adaletli olmamız gerektiğini düşündüğüm için yazarken bazı noktalara dikkat ediyorum.

Teşekkürler yapıcı yorumun için.

Baltacı kardeşimizi isteyen bir orman yok mu.

Git bi yerde kiralık oyna.baskasinin hakkını çalıyorsun

Ya kardeşim 3 numaralı formayı isterken biraz utanıp sıkılmadın mı, azıcık çekinmedin mi yaw.

23 yaşına gelmiş ve ilerisi için hiçbir ışık vermeyen birisi. Süre aldığı her dakika Arda Ünyay gibi gençlere hakaret.

Rezil herif rezil

Seni bu takımda tutan herkese yazıklar olsun, seni oynatan hocaya ayrı

Sahaya 5x10 odun koy bunun yerine daha fazla katkısı olurdu

Geri
Üst Alt