3. Ön Eleme Turu | Galatasaray 5-1 Dersimspor | M.S | 25 Ekim | A Spor

4-1 diyen arkadaş kuponu yemiştir şimdi ?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir daha izledim adam otobanda serit değiştiren araba gibi geçip gitmis. 40 yaşında lan bu adam

Bugun De Jong cogu golumuzde muthis katkis verdi paslari ile
Pasor diye tapilan Selcuk soyle pas atamiyor bile

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalnız bu takımda sağ bek kesinlikle Sabri oynaması

Defansta da sakatlanmazsa Serdar en iyi seçenek olarak gözüküyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

75.000 yuroluk futbol oynadık

Ben Linnes'in sabriden daha iyi oldugunu dusunuyorum kim ne derse desin.Cavanda'ya gelirsek artik net bi yorum yapabiliriz kendisi çöpoglu çöp

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabriye sövebiliriz ara sıra ama adamı kesicek yok yani. Bu yaşına geldi hala hırslı, koşuyo mücadele ediyo, cavanda sonrası sabriyi övmeye karar verdim.

T@patalk ????

Sabriyle şaka maka iyi ki uzatmisiz yoksa bu sağ bekten ligi kapatabilirdik

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun De Jong cogu golumuzde muthis katkis verdi paslari ile
Pasor diye tapilan Selcuk soyle pas atamiyor bile

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuk ilk sezon iyi yapıyordu bu işi, Melo ile birlikte bir sağa bir sola yolluyorlardı topu ama daha sonra ayağı köreldi herhalde 10 metre ileriye pas atamıyor bırak uzun pası

İyi antrenman maçı oldu.
De jong ilk onbirde yerini alması gerekir artık.
Serdar iyidi. Josue büyük takım oyuncusu değil. Çok istikrarsız ve acemice oynuyor

Riekerink´in Linnes´i mutlaka kazanmasi ve oynatmasi lazim. Cavanda´dan birsey olmaz. Ben Linnes´i begeniyorum aslinda. Tek macla gözden cikarildi. Baskalari cikarilmiyor ama

Ben Linnes'in sabriden daha iyi oldugunu dusunuyorum kim ne derse desin.Cavanda'ya gelirsek artik net bi yorum yapabiliriz kendisi çöpoglu çöp

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende aynı görüşteyim

Bence önünde defansa yardım eden bir yasin ile üzerinde durulursa iş yapar

Adamı aslında sinanın yüzünden harcadılar

Bu ateş üfleyerek sönmez

Riekerink´in Linnes´i mutlaka kazanmasi ve oynatmasi lazim. Cavanda´dan birsey olmaz. Ben Linnes´i begeniyorum aslinda. Tek macla gözden cikarildi. Baskalari cikarilmiyor ama

Defans olarak en kötüsü Linnes, ofansif olarak en iyisi Linnes bence bunun seçimini yapmak lazım defans mı, ofans mı? :)

edit: Ha derseniz diğerleri ne kadar iyi ki defansif olarak diye ona saygı duyarım :D

Sabriye sövebiliriz ara sıra ama adamı kesicek yok yani. Bu yaşına geldi hala hırslı, koşuyo mücadele ediyo, cavanda sonrası sabriyi övmeye karar verdim.

T@patalk

Ya yapmayın renktaşlar

Sabri yine aynı sabri bir tek koşuyor o kadar

Yaptığı hiç bir orta yerini bulmuyor sağ tarafta ki paslaşmaların içine ediyor birde o anlamsız uzun pasları yokmu kimsenin olmadığı alana

Linnes ve önünde defansa yardım eden bir yasin bu işi çözer diyorum

Bu ateş üfleyerek sönmez

Serdar Aziz´i begendim bugün. Ölcü olmaz tabiki ama sakat olmadigi sürece oynar rahat rahat.

Sinan´dan bekledigim patlamayi göremiyorum. Gerci Bruma da öyleydi. Sabredelim bakalim.

De Jong da ilk 11´de yerini almali. Podolski de sadece forvet olarak düsünülmeli.

Geri
Üst Alt