3. Ön Eleme Turu | Galatasaray 5-1 Dersimspor | M.S | 25 Ekim | A Spor

Tuh Kerem kacirdi.

Hee la podolski herkese sut cekmesini ogretsin.

Lukas Podolski, 22 Mayıs 2005'ten bu yana kulüp futbolundaki ilk hat-trick'ini yaptı (Köln-Duisburg maçında) [via @OptaCan]

En kotu hamit oynasin Selcuk yerine

Sent from my iPhone using Tapatalk

Genç oyunular için büyük şans poldi. İdmandan sonra git yanına poldi abi de bana şut çekmeyi öğret de. Her gün idmandan sonra 1 saat çalışsa iyidir kendisi için. Öğrensin mermi gibi nasıl vurulur.

T@patalk ????

De Jong 2li orta sahada sırıtabilir....anca De Jong-Tolga-Selçuk tarzı deneyip görmek lazım...Selçuk yerine Ndiaye'yi alırsın ilerde daha güzel olur

Ben biraz çıkış gördüm. Ve pas dağıtıyor ileriye. Selçuk onu da yapamıyor artık.
Valla Alpay onları yapacak adam Sneijder ve yapıyorda. Benim De jong dan beklentim rakibi yıldırmasi oyuna sertlik kazandırmasi ve tempolu oyunuyla defansın işini kolaylaştırmasi. Bir ön libero olarak ben begenmedim.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben acikcasi De Jongu oyle ahim sahim begenmedim. Ileriye hizli pas atiyor o kadar. Onemli bir macta 90 dk. izlemek lazim

De Jong'un paslar > Sneijder'in paslar suan

Serdar ne kafa vurdu be
Bence gol atacaktır bu sezon

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salih tam bir kazmasin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan gümüş olmamış, olmaz bu ya. Şu takıma karşı sırıtıyo herif.

T@patalk ????

Valla Alpay onları yapacak adam Sneijder ve yapıyorda. Benim De jong dan beklentim rakibi yıldırmasi oyuna sertlik kazandırmasi ve tempolu oyunuyla defansın işini kolaylaştırmasi. Bir ön libero olarak ben begenmedim.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu yapacak adam da Tolga aslında. Başka işlere bulaşmazsa çok da iyi yapıyordu ilk 5 hafta.

De Jong ikisinin ortasında yapsa bize yeter şu an.

Sanirim Serdar'da Tolga gibi beklenti ustunde oynayacak

Masallah diyelim

Geri
Üst Alt