- 1 Mayıs 2018
- 53.033
- 43.459
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağ taraftaki kornerleri kullanmamalı. zaten kornerden bir halt yapamıyoruz bir de sağ kanada gelmesini bekliyoruz 2 saat.
gol at
3 dklik highlight izledim renkdas iyi gibiydi postiona girmis pekCok iyi değil miydi ?Dün maçtan sonra tek tesellim bu oldu durup durup bu herifin bizde olduğu aklıma gelip seviniyorum..
3 dklik highlight izledim renkdas iyi gibiydi postiona girmis pek
randers macinda izlerim artik rengoHighlightin ötesinde müthiş güven veriyor çok klas bir kardeşimiz..Bir ara kendini kaybetti sağ içe kadar gitti pas yaparken..
Musluğu tamir etmeye çalışırsın saatlerce uğraşırsın beceremeyip servisi çağırırsın, adamlar gelip USTA USTA yaparken hayranlıkla izlersin ya.. İşte tam da öyle izlettirdi kendini. Bu sahanın ustası benim dedi sazı eline aldıHighlightin ötesinde müthiş güven veriyor çok klas bir kardeşimiz..Bir ara kendini kaybetti sağ içe kadar gitti pas yaparken..
Kötü ama ışık var.Et mi balık mı anlamadım. Oyun kurmaya çalışıyor ama saçma sapan pas tercihleri var. Arada bir Taylan’la yer değişiyorlar 2 maçtır, çok saçma geldi bana.
Bek olarak pek bir şey beklemiyorum. Orta vs. pek bir şey göremedik daha. Yerden ortaları da vasat.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi