Tam 3 4 3 sol kanadı hatta 3511 yap ortyaı taylan gedson berkan önlerine cic/ kerem en öne diagne, bu herif ileri 3 lü solda da oynar solbek mi alsak kanat yerine

O kadar transfer arasında beni en çok heyecanlandıran isim demiştim çok şükür şimdiye kadar çok iyiydi yuruyedur aslanım..

Highlightin ötesinde müthiş güven veriyor çok klas bir kardeşimiz..Bir ara kendini kaybetti sağ içe kadar gitti pas yaparken..
Musluğu tamir etmeye çalışırsın saatlerce uğraşırsın beceremeyip servisi çağırırsın, adamlar gelip USTA USTA yaparken hayranlıkla izlersin ya.. İşte tam da öyle izlettirdi kendini. Bu sahanın ustası benim dedi sazı eline aldı

Gecende söylemistim arkadas hic 30'a benzemiyor. 20'lik bebe gibi. Iyi oynadi simdiye kadar, daha iyi olacaktir.

Et mi balık mı anlamadım. Oyun kurmaya çalışıyor ama saçma sapan pas tercihleri var. Arada bir Taylan’la yer değişiyorlar 2 maçtır, çok saçma geldi bana.

Bek olarak pek bir şey beklemiyorum. Orta vs. pek bir şey göremedik daha. Yerden ortaları da vasat.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Et mi balık mı anlamadım. Oyun kurmaya çalışıyor ama saçma sapan pas tercihleri var. Arada bir Taylan’la yer değişiyorlar 2 maçtır, çok saçma geldi bana.

Bek olarak pek bir şey beklemiyorum. Orta vs. pek bir şey göremedik daha. Yerden ortaları da vasat.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kötü ama ışık var.

1-1 oldu ya.

4 maç oldu hiç birinde beğenmedim. Umarım toparlar ama son pasları verememesi çok üzücü.

Defans yaparken de ciddi sıkıntılar var. İlk izlenimler benim için pek iyi değil.

Birisi buna Crystal Palace'den geldin artık defans yapmayacaksın falan mı dedi?

İleri çıkışlarda çok disiplinsiz davranıyor. Biz M. City değiliz kusura bakmasın. O da Zinchenko değil.

Pek razı değilim açıkçası PvA transferinden, 31 yaşında 1.8 mil.€ maaşla 3 yıllık sözleşme bağladık kendisine, Emre Taşdemir 'de gittikten sonra Ömer Bayram 'ı sol bek olarak görmediğim için kesinlikle yerli bir sol beke gitmekten yanayım en azından ilk 11'e yazabileceğimiz +1 yerli olsun

8 yabancı hakkının 5 tanesini daha orta sahaya geçmeden kullanıyor olmamız çok saçma. İlerleyen yıllar için en azından Muslera ve PvA yerine yerli oyunculara gitmemiz gerekiyor

Iyisin hossun da ortalari duzgun ac agabey

Geri
Üst Alt