Sıkıntılı bir adam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pili yetmiyor babanın

belki de bu adamı yaşı, tecrübesi ve kariyerinden ötürü garanti katkı verir diye gördük ama tutmayan da bu olacak gibi.

Ben Euro 2020 de izledim orada çok beğenmemiştim biz de de şu ana kadar tecrübesi kalitesi kendini belli ediyor da yine de bu adam da bir şeyler eksik sanki ne olduğunu henüz bulamadım.

önünde feghoulisi yok maalesef. belki morutan gelip kerem'le filan kanat değişmeli oynarsa öyle o taraftan oyun başlatabiliriz.

10 numara tespit !

Ondeki oyuncular beklerin performansini direkt etkiliyor tabi bu ondeki oyuncu icinde gecerli. Ne kadar destek kosusu atarsa ondeki, bek oyuncu daha cok ileri cikip daha az hata yapacaktir. Kerem, skora katki yapan saygi hakeden gorece genc bir isim. Yerli siniri dolayisiyla eldekileri oldurmemek de lazim ama Kerem'in de kendini gelistirip savunmayi gectim genel oyun disiplinine sadik olmasi gerekiyor. Bunu cok kez aksatti ama PVA'da bazi sorunlar oldugu belli.

gaddarlığa son verin.... 11 günde 4 maç biraz sert......... 2. yarıda da iyiydi topu oraya daha fazla shiftleyince.

Oyunu niye PvA üzerinden kurmadığımızı anlayamıyorum.
Çok basit, rakip lyundama sakar diye marcao yada Nelson üzerine pres yapıp lyundamayi boş bırakıyor. Hücumlar bu yüzden bizim sağ ağırlıklı başlıyor. Hızlı top ceviremedigimiz için sola gidene kadar atak bitiyor😄

Çok basit, rakip lyundama sakar diye marcao yada Nelson üzerine pres yapıp lyundamayi boş bırakıyor. Hücumlar bu yüzden bizim sağ ağırlıklı başlıyor. Hızlı top ceviremedigimiz için sola gidene kadar atak bitiyor
Reis bence pas kanalına da girmiyor, Boey iyi bu açıdan. Bek içe kysa, kanat çizgiye iç de ikisinin de iç tarafına girse zaten rakip yarı alana geçersin.

bazen çok basit top kaybı yapıyor, son topları 3-4 maçtır leş.

fiziksel olarak baya yorgun duruyor. bugün kereme taç çizgisine paralel gönderdiği pas çok iyiydi. zamanla oturacak gibi.

Reis bence pas kanalına da girmiyor, Boey iyi bu açıdan. Bek içe kysa, kanat çizgiye iç de ikisinin de iç tarafına girse zaten rakip yarı alana geçersin.
Feghouli ile top tutabilirsin, Kerem çok top eziyor, rakip bekin arkasına çok sığınıyor. Git gel yoruluyor. Hocada bunun farkında ve Kerem'in defolarini az göstermek için sağ ağırlıklı çıkartıyor. Morutan gelirse feghouli belki sol içe kaydirilabilir morutanin performansa göre. Arda varken PVA daha etkili oluyordu hücumda. Kerem saatli bomba gibi olduğu için defansa yoğunlaşıyor.

Bilmiyorum ama şu ana kadar en beğenmediğim transferimiz.

Bazen inceci 10 numara gibi pas atıyor ama bazen de en kolay topu yanına veremiyor.

Sanırım yediğimiz golde de pas hatasının o yapıp geride eksik kalıyoruz.

İleri çıktığında ulaştıramadığı her top kalemize kontra olarak dönüyor.

Buna bir çözüm bulmaları lazım.

Bilmiyorum ama şu ana kadar en beğenmediğim transferimiz.

Bazen inceci 10 numara gibi pas atıyor ama bazen de en kolay topu yanına veremiyor.

Sanırım yediğimiz golde de pas hatasının o yapıp geride eksik kalıyoruz.

İleri çıktığında ulaştıramadığı her top kalemize kontra olarak dönüyor.

Buna bir çözüm bulmaları lazım.
İsmi yeter dedimiz transfer...

Artık Boey tarzı formda olan Scout yapmalıyız SİRF..

Seneye yeni sol bek bakarız
Ft nin kafasındaki beke uymuyor

boey bindiriken defansı ön plana çıkması lazım ayrıyetten ,teknik bek oyun kurdursak mantık kazanacak zira 6 no eksikliğini belki böyle kapatabiliriz hücüm setinde ,defans olayını alan savunnası yaparak anca kapatacağız

bizim takım tam takım olamayacak bu gidişle

en begendigim trasnforlerden. tecrübe saha içi dışı duruş süper katkı. topu bekletmemesi ve anında oynamak isteği mütiş. devamlılık haliyle lig ve euro sonrası zaman alıcak ama hırsı ve isteği zaten muazzam.
orta saha desteği ve pozisyon alması mütiş ama oyun kurarken bu kadar içe girmesini kim diyor acaba üzücü bir yerleşim
1629803064132.png

ilginç değerlendirmeler mevcut, herif herkesin istediği şeyi yani topu eveleyip gevelemeden hızlıca ve ileri oynamayı yapıor her daim. bu da savunma takımından geldiği için hızlı çıkmağa alıştığından. şu an tek sıkıntısı hicumda biraz fazla pas hatası yapıyor. defansif hamlelerde ve geri dönüşlerde arada sırada sıkıntı yaşaması doğal ama bu ztn bilinen bişey. solda oyun sıkıştığında pas alıp verişi boşa çıkışı ve ileri koşularıynan o kanadı fasilite etme hususunda mühim katkı vermekte. zaten şu ana dek oynadığı maçlar içersinde hat maçının ilk yarısı hariç iyi idi. golde de topu kötü kaptırdı fakat geriye dönerek beki averaj bi pas vermeğe zorladı, luyi kaymasa gol olmıycekti.

baba gözünü seveyim biraz itidalli oyna. saf kalitesin yakışmıyor bu anlamsız top kayıpları.

Geri
Üst Alt