- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Sıkıntılı bir adam.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunu niye PvA üzerinden kurmadığımızı anlayamıyorum.
önünde feghoulisi yok maalesef. belki morutan gelip kerem'le filan kanat değişmeli oynarsa öyle o taraftan oyun başlatabiliriz.
Çok basit, rakip lyundama sakar diye marcao yada Nelson üzerine pres yapıp lyundamayi boş bırakıyor. Hücumlar bu yüzden bizim sağ ağırlıklı başlıyor. Hızlı top ceviremedigimiz için sola gidene kadar atak bitiyorOyunu niye PvA üzerinden kurmadığımızı anlayamıyorum.
Reis bence pas kanalına da girmiyor, Boey iyi bu açıdan. Bek içe kysa, kanat çizgiye iç de ikisinin de iç tarafına girse zaten rakip yarı alana geçersin.Çok basit, rakip lyundama sakar diye marcao yada Nelson üzerine pres yapıp lyundamayi boş bırakıyor. Hücumlar bu yüzden bizim sağ ağırlıklı başlıyor. Hızlı top ceviremedigimiz için sola gidene kadar atak bitiyor![]()
Feghouli ile top tutabilirsin, Kerem çok top eziyor, rakip bekin arkasına çok sığınıyor. Git gel yoruluyor. Hocada bunun farkında ve Kerem'in defolarini az göstermek için sağ ağırlıklı çıkartıyor. Morutan gelirse feghouli belki sol içe kaydirilabilir morutanin performansa göre. Arda varken PVA daha etkili oluyordu hücumda. Kerem saatli bomba gibi olduğu için defansa yoğunlaşıyor.Reis bence pas kanalına da girmiyor, Boey iyi bu açıdan. Bek içe kysa, kanat çizgiye iç de ikisinin de iç tarafına girse zaten rakip yarı alana geçersin.
İsmi yeter dedimiz transfer...Bilmiyorum ama şu ana kadar en beğenmediğim transferimiz.
Bazen inceci 10 numara gibi pas atıyor ama bazen de en kolay topu yanına veremiyor.
Sanırım yediğimiz golde de pas hatasının o yapıp geride eksik kalıyoruz.
İleri çıktığında ulaştıramadığı her top kalemize kontra olarak dönüyor.
Buna bir çözüm bulmaları lazım.