En uyuz olduğum sey, basit pas hatalari. İleriye cikiyor takim yerlesmis, bu herif 3 metre yanina pas veremiyor

Tek bu degil, gerci bu cok fazla yapiyor ama, bugun icin Morutan ve Emre K.'da bu zincire katilan diger isimler. Ha bir de Babel. Anlamiyorum, bir macta 1 tane olsun hadi. Her mac isitisnasiz her mac 3-5 civari bu tip vitaminsiz pas ile yapilan top kayiplarimiz var.

Tek bu degil, gerci bu cok fazla yapiyor ama, bugun icin Morutan ve Emre K.'da bu zincire katilan diger isimler. Ha bir de Babel. Anlamiyorum, bir macta 1 tane olsun hadi. Her mac isitisnasiz her mac 3-5 civari bu tip vitaminsiz pas ile yapilan top kayiplarimiz var.

Tek o degil tabi, ben bu kadar pas hatasi yapan bir Galatasaray takimi izlediğimi hatırlamıyorum. Hepsi top kaybetme canavari. Cicaldau dışında topun degerini bilen adam yok. Hocanın ısrarla Babel ve feg tercihlerini anliyorum artik.

3 yıl önce GB den Uğur Çiftçi' yi bedelsiz alsaydık keşke. Alternatif olarak düşünülmesi gerektiğini söyledim diye dalga geçenler olmuştu. Hiç olmazsa ne yapıp yapmayacağı belli bir bek...

Güya hücumda şöyle yardıracak, rakibin içinden geçecek filan diye para ve kontenjan harcanıyor, her gelen gideni aratıyor. Defansif yönü yetersiz beklerden gına geldi...

Bu sezonki transferlerde en beğenmediğim oyuncu. Genç oyuncu sabredelim desek o da yok. Zaten milli takımda da kötüydü. Ortaları ve son tercihleri çok kötü. Ömer Bayram bile daha iyi olabilir bu konuda kendisinden. Zaten transfer edildiğinde de hiç içime sinmemişti. Bir de çok lakayıt bir görüntüsü var Babel gibi.

Sağlıklı bir Saracchi kendisinden 5 kat daha iyi.

Bence Iyi basladi sezona Ama rizespor macindan bu yana Kotu bir performansi var

Bana göre yorgunlukla alakali bir durum var cunku sezon basindan bu yana her macta oynadi ve oynamaya devam edecek

Bence Iyi basladi sezona Ama rizespor macindan bu yana Kotu bir performansi var

Bana göre yorgunlukla alakali bir durum var cunku sezon basindan bu yana her macta oynadi ve oynamaya devam edecek
Sezon başında da UC yorgunluğundan bahsedilip mazur görülüyordu diye hatırlıyorum...

Bu nasil Hollandali yaw? Onundeki adama dahi pas atamiyor

Cruyff bütün ülkeye total futbol yağdırırken şemsiyeylemi geziyodun birader

31 yaşındaki yabancı futbolcuya 3 yıllığına 6milyonluk kontrat veriyorsan, artık o mevkiide kafan rahat olmalı...

Ömer' den daha iyi ne yapıyor? diye düşünenlerimiz çok olduğuna göre bu da tırt çıkmış demektir, geçmiş olsun...

Kendisiyle yola çıkılmaz

Negatif olarak yumurtlamaya çok müsait

İlk yarı sonunda kestiği orta ne kadar berbatsa , duran toptan kestiği top bir o kadar muazzamdı.Bizim takım özelinde zaman zaman Ömer Bayram prime döneminde kesiyordu ama bu kadar net güzel bir orta çok uzun zamandır görmemiştim.

Yan cepheden , çaprazdan olan duran topları bu arkadaş kullanmalı.

Geri
Üst Alt