- 12 Temmuz 2009
- 60.772
- 24.135
- 2.968
coptrick cop copholt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajaxa mal mi dedinAjax filan almaz mi acaba yaw
Ajaxa mal mi dedin
Patcöp Vöp Aahncöpcoptrick cop copholt
Ajax çaptan düşen kendi eski topçularına kucak açıyor ancak.Ajax filan almaz mi acaba yaw
bu adami niye istedik biz ya keske alioski falan geleydi ya babelin kankisini getirdik resmenPatcöp Vöp Aahncöp
Cöp cünkübu adami niye istedik biz ya keske alioski falan geleydi ya babelin kankisini getirdik resmen
Morenobu adami niye istedik biz ya keske alioski falan geleydi ya babelin kankisini getirdik resmen
birbirinden berbat topcular. bu sene ismi çıkan hiçbir sol beki beğenmedimMoreno
Kurzawa
Alioski/pva
Diye liste yapmistik. Bu geldi
birbirinden berbat topcular. bu sene ismi çıkan hiçbir sol beki beğenmedim
Cacace diye bi eleman var çok beğeniliyobirbirinden berbat topcular. bu sene ismi çıkan hiçbir sol beki beğenmedim
ağustosun 12sinde fikrimi yazmıştım. hala arkasındayım. assuncao'dan beklediğimiz katkıyı alabilseydik kesilecek ilk oyuncuydu. devre arasına kadar idare eder. gedson ya da yabancı bir dos alırsak ikinci yarı ömer'i bol bol izlerizsezon içinde yabancı sınırı da göz önüne alındığında formayı ömer'e kaptırır.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beşiktaş'a karşı kırmızı görür bu Babel kılıklı herif.