Boş yapmayın la
herkes çöp anasını satayim , 40 da 40 yapsa takim , niye 3 gol ustu atmadık diyeceniz
Moskova donusu kraldık , simdi prenses olmusuz
Haklısın. Düşündüm ve ikna oldum; uçuyoruz, kaçıyoruz, muhteşem futbol oynuyoruz; şampiyonluk filan ne ki? Gelecek 10 yılı çoktan garantiye almışız!..Son zamanlarda atmış olduğum postlar için tevbe istiğfar ediyor, forum ahalsinden özür diliyorum. Alanya-Kayseri-Konya- gibi basit takımlara karşı düşülen aciz durumların sadece bir yanılsamadan ibaret olduğunu idrak etmekte zorlanmış olsam da sayenizde doğru yolu bulmuş oldum. Şükranlarımı kabul buyurunuz efeem!..Darısı diğer gafillern başına!..

Haklısın. Düşündüm ve ikna oldum; uçuyoruz, kaçıyoruz, muhteşem futbol oynuyoruz; şampiyonluk filan ne ki? Gelecek 10 yılı çoktan garantiye almışız!..Son zamanlarda atmış olduğum postlar için tevbe istiğfar ediyor, forum ahalsinden özür diliyorum. Alanya-Kayseri-Konya- gibi basit takımlara karşı düşülen aciz durumların sadece bir yanılsamadan ibaret olduğunu idrak etmekte zorlanmış olsam da sayenizde doğru yolu bulmuş oldum. Şükranlarımı kabul buyurunuz efeem!..Darısı diğer gafillern başına!..
evet madridlilerde intihar ettiler , Moldova takimina yenildikten sonra
spor müsabakası bu hudut savaşı degil

Yav benim zoruma giden haydi şu Amerika 'da oynayan 19 yaşında George Bello vardı bir riske girer onu alırsın tutmayabilir, elma mı armut mu belli değil deriz

Ama 31 yaşına kariyerinin son seneleri hemen hemen bu düzeyde geçmiş PvA 'u gidip neden transfer edersin ki ? enn bombası Euro 2020 'yi hiç mi izlemediniz ? Hollanda milli takımında ki PvA = Şu anda bizim takımda gördüğümüz PvA hani +1 -1 hiçbir farkı yok aynı böyle bomboş oynuyordu orda da

Gelmeni hiç istemedim bilen bilir Alioski taraftarıydım. İstatistikler de yanıltmadı beni

1635271914240.png1635271977966.png

''Lakayt, konsantrasyonu dağılıyor vs'' görüşlerine de katılmıyorum; edindiğim izlenime göre, gayretinden ve iyi niyetinden pek şüphem yok. Ancak binbir zahmetle iyi bir hamlede bulunsa bile, bir sonraki pozisyonda öyle bir pas-tercih-uygulama hatası yapıyor ki, ''İlk hamlesi başarısız olsa daha iyiydi'' diyorum çoğu defa; adam bildiğimiz ''Oyun zekası kıt, yetenek fakiri'' bir profil sunuyor...

''EPL oyuncusu safsatası'' na zerre inancım yok; bunun gibi pek çok yetersiz adama servet ödüyorlar. Ancak Hollanda MT nın böyle bir adama en üst seviye organizasyonda ilk 11 de yer vermesi bana daha şaşırtıcı geliyor ki orada en kötülerden biriydi PVA. Epey süredir esamelerinin okunmamasının sebeplerinden biri de böyle gereksiz adamlara bel bağlamalarıdır muhtemelen...

Son düzenleme:
Bir bek düşünün ki kanat forvet gibi ilk fırsatta golü düşünüyor herif. Saçma sapan şutlar müsait pozisyonlarda pas vermemeler falan gerçekten ilginç bir herif sen beksin aslanım kendine gel sen asist özelliğinle on plana çıkman lazım her fırsatta kaleye şut çeken bencil forvetler gibi her gördüğünü (özellikle de müsait pozisyonlarda yapıyor bunu çıldırıyorum) kaleye sallaman sinirlerimi zıplatıyor.

Demek ki neymiş? Aksayan bir mevkiiye birtakım etiketlere sahip yabancı bir futbolcuyu körü körüne transfer etmek de çözüm olmuyormuş. Şu an PVA a bela okuyanların çoğu Ömer Bayram' ı futbolcudan saymayıp, şimdi onun oynamasını tercih edenler; bu gruba ben de dahilim maalesef... Kurtulmaya çalışacağımız 6 milyonluk nur topu gibi bir kontratımız daha oldu!..

Keşke PvA 'a gideceğimize Boey 'i alırken Rennes 'den Faitout Maouassa 'nın da talibi olsaydık. 4 mil.€ 'ya Club Brugge 'a gitmişti. Tıpkı Boey gibi atletik fiziği kuvvetli çizgiyi mekik gibi dokuyabilecek bir adamdı

Biz giddik PvA 'a sırf senelik 2 mil.€ maaş bağladık zaten

ömerden fersah fersah daha kötü. büyük başarı

Geri
Üst Alt