Önündeki adama niye pas veremiyon lan. Bir de top buna geliyor sanki bana orta saha topu bekletiyor sürsene kanattan bela herf.

Benim avrupa şampiyonasında izlediğim Van Aanholt performansı ile bizdeki performansı arasında dağlar kadar fark var. Ben Hollanda'nın maçlarını izlemiştim ve beğenmiştim bu adamı.

önünde kerem olunca o kanatta defans 0a iniyor. babıl ya da bay ile daha ii
bir kaç tane iyi pas verdi, 2 heriften kurtarıp içeri verdiği top da var
bu maç daha ii

Pl'de nasıl oynamış sasiriyorum temel yetenekleri bile yetersiz veya o kadar umursamıyor burayı, kötü bir transfer oldu maalesef. Sahada kalabilse Saracchi bundan iki kat iyiydi, scout transferi yapmak lazım sol beke genç, isteyen ve topla ilişkisi iyi olan biri lazım bu pas oyununda ısrar devam edecekse umarım etmez de

Bunu demek hoş değil ama boey yerine bu dingil sakatlansaydı keşke

Birazdan ıslıklanacak. Senin ayağının ayarını… Yemin ediyorum bug gibisin, ayağımdan çıksın da nereye giderse gitsin der gibi pas atıyorsun

edit: ıslıklanmadı. Taraftarı sabrı sebebiyle tebrik ediyorum.

Hücumda yaptığı 10 pasın 9u rakibe.bu herifi sabah akşam dövsem içim soğumaz

Defansif görevlerini iyi yapıyor,tempolu ileri geri gidip geliyor,ama bu kadar ayarsız 2 metreye pas atamayan adam ben görmedim.

Benim için sezonun en büyük hayal kırıklığı..Palaceta düzenli oynadığı dönem çok beğenirdim şöyle bir bekimiz olmayacak mı derdim..Keza ilk 4-5 maç da bu beklentileri karşılıyordu ne olduysa sonrasında leş gibi bir topcuya dönüştü iyice ümidi kestim artik

Geri
Üst Alt