Ne yalan söyleyim Ömer 'in defansif eksikliğini görünce PvA 'a şükrettim

Tabii aynısı Yedlin için geçerli değil kadro içinde rastgele bir kura çekip o adamı sağ bek oynatsak Yedlin 'den daha kötü olmazdı herhalde

Defans yapamayan bek oyuncularına her zaman sinir olmuşumdur, Galatasaray seviyesinde bir bek oyuncusunun bu kadar defansif zaafiyet yaratması çok canımı sıkıyor ki alternatifi diye kadroda tuttuğumuz Ömer Bayram defans konusunda PvA dan bile daha beter

Mesela Nagatomo bu konuda muazzam bir bek oyuncusuydu, keza Saracchi defansif karakterli bir oyuncu olmamasına rağmen sağlam olduğu dönemlerde gerek atletizmiyle gerek tatlı sert oyunuyla rakip hücumcuları bezdiriyordu

Mesela öbür tarafta da Omar ve Boey ilk geldikleri dönemlerde sapasağlam duruyorlardı defans kısmında ama ikisini da kısa sürede kaybettik

Uzun lafın kısası defansif olarak bu derece zaafiyet yaratan bir bek oyuncusunu istemiyorum ben takımda. Bir de PvA un yüklü maliyeti ve 31 yaşında olmasını da hesaba katarsak fırsat varken elden çıkartma taraftarıyım

Konsantrasyon sorunu var. Ciddiye aldığı maçlarda kötü oynamıyor.

Bu herifi sevmeyenleri falan artık geçtim acayip beklentileri olan taraftarlarımız var çünkü ama Lazio falan cidden istiyorsa para karşılığı yollayıp Moreno'nun alınmasına hayır demem. Birkaç defa izledim Betis'i bu sene aynı bizim gibi oynuyorlar ve bu herif resmen soldan oynayan Mariano gibi bir şey, çok beğendim tekniğini ve oyun zekasını. Fiziksel olarak savunma olarak PvA daha üstün yine de

UEFA için sıkıntı olur yalnız 3 kayıt hakkı meselesi. Bir de Betis bu sefer Moreno'yu bırakmaya yanaşmayadabilir

çoğu ezbere yapılan yorumlar. iki üç tane sözde futbol yorumcusu sosyal medya fenomenine uyup bu herif çöp ilan edildi.

ne bekliyordunuz arkadaşım trent gibi orta açsın, robertson gibi bindirsin, cafu gibi defans mı yapsın?

çok kötü oynadığı 1-2 maç oldu, hata da yaptı. ama neredeyse her maç 1 asisti güme gidiyor. yaptığı bindirmelerle kaç kere alan yarattı, pozisyona girdik.

duran toplarıda o özgüvensiz rumenden iyi atıyor. ordan da asisti var.

bazı oyuncuların beceriksizliği ve skor yapamaması bu arkadaşı da yakıyor. biraz becerikli olsalar 1 gol 6-7 asistle devreye girmişti bu arkadaş.

Kerem her seferinde güzel ara paslarla bunu bosa yolluyor sonra bombos pozisyonda pasi ya uzun yada kisa düsüyor. Bi tuttursa pesi gelecek.

Fener macindaki o pozisyon gözümün önünden gitmiyor. Valla neden bilmiyorum bu seneki maglubiyet 6 - 0'dan daha cok koydu.
Herseye ragmen milyon kez Omer'e tercih ederim.

Geri
Üst Alt