Son yıllarda aldığımız hücum-defans balansı en iyi bek . Saracchi, Telles ve Riera çok iyi hücumculardı ama savunma yönleri de zayıftı nispeten. PVA kesinlikle fena adam değil. Bonservis getirir satarsın orası ayrı da bahsi geçen balta için takas edilmesi dümdüz aptallık olur. O herifi bizle adı geçtiğinde de istemiyordum , solak diye bir bok sanıyor millet takozun önde gideni.

Aslında bu forumdaki abartılı yorumlar kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Lig için iyi bir bek.
Tabiki en baştan bu yabancı sınırlamasında beklerden birini kesinlikle yerli yapmalıydık.Orta saha ve kanat olarak fark yaratacak yabancılar almalıydık.

Bu adamı yerin dibine gömüyoruz ya . Gram haketmiyor. Takımda bu ve Morutan hariç bir tane takım için hücüm yapan hücum oyuncu yok. Herkes kendi piyasasını yapmanın derdinde.

Saçma sapan işlerin var gitsen üzülmem ama seni takdir ediyorum Aanholt. Ne olursa olsun fizik seviyesi aşağı düşmedi arada beyni dursada , takım için hep iyi işler yapmaya çalışıyor. Kerem , Muhammet , Halil hepsi kendine oynuyor. Bu adamın kaç tane asisti yendi haftalardır.

Çok iyi bir sol bek asla değil bence. Ama adam her zaman sorumluluk alıyor ve bunu takım için yaptığı bariz.O yüzden futbolunu beğenmiyorum ama işe olan bakışını seviyorum,

Son düzenleme:
Ben bu PvA u hiç sevmedim, ama yerine oynayan Ömer öyle bir adam ki PvA a şükrediyorum

Galatasaray'ın başına gelmiş en kötü sol beklerden birisidir. Latovlevici falan büyük kalır bunun yanında. Öyle böyle kötü değil.

Geri
Üst Alt