Kondisyonu artsın takıma uyum sağlasın bu burada yazılanları gülerek okuyacağız. Çoğu kişiyi utandıracak. Ligin ortalarına doğru tekrar konuşalım.

Marianoyu sevenler bu adami boklamasinlar bosuna. Hazir olunca tapacaksiniz cunku.

önünde arda'yla bu kadar rakip yarı sahaya geçebilmiş olması bile maharettir. boey kerem'e rağmen daha pasif göründü yani.

Zekası ile oynuyor, kondisyonu halletimi zevk şov izletir.

Bence de hazır olmadığından
Kalite kendini belli eder

Net kalite, hatta daha önce de söylediğim gibi Boey'le birlikte performans fiyat olarak yılın en başarılı transferi olur.

Vallaha bu halo bile bize yeterli gelir bence. Ama önünde oynuyacak oyuncu kim olacak o önemli olur. Önündeki oyuncu ile iyi uyum sağlarsa ofanstada iyi katkı verecek.

Ömerdenmidir bilmiyorum ama ben beklediğimden iyi buldum

ama zamanla babel ve ömerle takılıp,ftnin idmanları sebebiylede geriye gitmesi en kuvvetli aday kendisi olacak gibi

bozmaz inş

Hiç olumlu bakmıyordum transferine ama free olması belkide gelmesinde en büyük faktördü diğer bölgelere daha çok bütçe ayırabilmek için.
Ama beklenilenden daha iyi katkı vericek gibi aslan

Bosluk bulamazsa garanti pas yapiyor marcao’ya oynuyor Ama Kucuk bir bosluk buldugu anda attigimiz ilk golde oldugu gibi boslugu hemen dogru sekilde kullaniyor ve dogru pasi yapiyor Özelikle bu huyunu cok begendim

Defansif anlamda Iyi bu arada rakibi dogru sekilde karsiliyor

Hazır değil, erken pili bitti ama benim beklediğimden çok farklı çıktı valla. Ben daha kalas bir adam bekliyordum da, alakası yokmuş.
Mariano kadar olmasa bile o gittiğinden beri eksikliğini hissettiğimiz oyun kurucu bek eksikliğini ciddi ölçüde kapattı şu kısa sürede.
Baskı altında mala bağlamıyor ya da Saracchi gibi zora girdiğinde bam güm vurmuyor toplara. Çok artı bir özellik bu.

bu herif patlayacak gibi duruyor

neyse

Umarim x 1000 kere oyle olmaz. Ama bende de bu macta (zayif bir rakip) bunun sinyalini verdi. Bu mac begenmedim acikacasi. Sonlara dogru biraz toparladi ama cok ilginc hatalar yapti ve bunlar bu seviyede (tecrube ve gecmis anlaminda) pek kabul edilebilir degil. Onundeki isim de elbette bek oyuncularinin performansini etkliemekte. Bunu da goz ardi etmemek lazim.

Geri
Üst Alt