Baya iyidi yaşına rağmen enerjisi muaazzam az becerikli olsa 3-4 gole direk katkısı vardı bir bek olarak .

Lucas Neill olmamış mı ?
son 20 yılda galatasaraya gelmiş en iyi yabancı stoperde top 3 de bir adam mı olmamış ?
Neill iyi topçuydu ama stoperde çok hata yapıyordu. Ön liberoya geçince daha iyi katkı verdi zaten.

Orijini de sağ bek adamın; stoperde pozisyon hataları yapması normaldi.

Bi ara sol bek sol kanat + 6no ayni anda oynadi.

iyi ki sen geldin. 3 sene izleriz rahat

Forvet arkası gibi pynadı bir ara da çok gol atar diye düşünüyorum sürekli arkaya kaçmayı düşünüyor kesinlikle uzun pas atılmalı önüne

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hücumda çok etkin bir oyuncu ama EPL 'de bu pozisyonları tertemiz bitiriyordu biraz Ömer Bayram gibiydi bitiriciliği. Fiziksel eksikliğinden hazır olmadığından bahsediliyordu ama şu maçta bile 2 gol çıkarabilirdi kendi adına

Tabii bitirici paslar/ortalar konusunda eksikliği devam ediyor hala...

çizgiden çıkınca sudan çıkmış balığa dönen saracchi'den sonra orta saha merkezi ve half space tamamında bu kadar gezinen bir adam aldığımıza sevindim. kendisini izlememe rağmen bu tip bir oyun düşüncesi olduğunu hatırlamıyorum halbuki.

fizik olarak bu ligin çok ama çok üstünde. Son işlerde biraz daha dikkatli minimum 10 asisti olur, çünkü sürekli atağa katılıyor

Geri
Üst Alt