Klas herif bu herif olmasa yarı sahamızdan bile çıkamazdık

Sağ ayağıyla yaptığı pas alışverişini yedekleri sol ayağıyla yapamıyor.O derece fark eden bir oyuncu.

Dün oynadığı 4. maçında ilk isabetli ortasını izledik ki Mostafa Mohamed 'in öyle çok da rahat vurabildiği bir pozisyon değildi, orta bayağı bel hisasında geldi Mohamed 'e

Allah'ın izniyle bundan bir 4-5 maç sonra Alanya-Kayseri maçları gibi bir isabetli ortasını daha izleriz herhalde...

Dün oynadığı 4. maçında ilk isabetli ortasını izledik ki Mostafa Mohamed 'in öyle çok da rahat vurabildiği bir pozisyon değildi, orta bayağı bel hisasında geldi Mohamed 'e

Allah'ın izniyle bundan bir 4-5 maç sonra Alanya-Kayseri maçları gibi bir isabetli ortasını daha izleriz herhalde...

ortaları pek iyi değil ya o konuda bi beklentiye girmemek lazım

saracchi sakatlanmıyor olsa pva'dan daha öndeydi

bence kalite olarak sol bekte geriye adım attık

cicaldau ile içime sinmeyen iki hamleden biri.

Hafifen geriye gidiş başladı bunda da
Normal, hazır olmadığını kendisi söylemişti zaten. Ve yoğun bir programdan yine yoğun bir plana geldi. Uzun vadede iyi toparlar, kalitesini gösteriyor çünkü. Ama nagatomo sendromu yaşarız diye korkuyorum ilk sene suyunu çıkarırız seneye herif dinlenme vs derken perti çıkar.
Bu sene bunu yedekleyebilecek ucuz yollu bir scout transferi olmazsa olmaz.
Biz gittik ne kadar kronik sakat olsada 5-10 maç oynatabileceğimiz ofans gücü yüksek oyuncuyu kiraya verip yedeğini Ömer olarak hapsettik. Resmen kendi isteğimizle kaos yaratıyoruz. Adamcılık mı yapılıyor nedir anlamadım.

ortaları pek iyi değil ya o konuda bi beklentiye girmemek lazım
E defansta da iyi değil bu adam, hücumdaki pas tercihleri de başlı başına hatalı üstelik 31 yaşında, kondisyonunun da çok iyi olmadığı ortada

Tam olarak asist zone dediğimiz bölgeye yaptığı koşuları neden yapıyor bu adam o zaman ? alternatifi Ömer Bayram 'ın çok kötü olması PvA 'u bir anda çok yeterli çok iyi yapmıyor maalesef

Hani PvA'tan bizim beklentimiz ne olması lazım ? tamam o koşuyu güzel yaptı sarktı defansın arkasına ee sonra ? bu adam EPL 'de en son golünü 2019/2020 sezonunda attı son asistini 2020 'nin Aralık ayında yaptı Hollanda milli takımıyla çok bir maça çıkmadı da zaten herhangi bir gol+asist katkısı olduysa da ben hatırlamıyorum

31 yaşında 1,8 mil.€ maaşla 3 yıllık sözleşmeye imza atan bir sol-bekten bahsediyoruz
-Defansı iyi değil
-Hücuma katılıyor ama skor üretemediği gibi pozisyonu bitiremediği için takımın geri koşmasına sebep oluyor ki kendisi hatta önünde oynayan Kerem geri koşmadığı için ekstra bir sorun oluyor
-Ortalarının kalitesi, ortalarının tercihi yani son pas tercihleri/kalitesi başlı başına kötüydü her zaman
-Kondisyonunun çok iyi olmadığı ortada
-Atletizmi,fizik kalitesiyle bir Sacha Boey 'de olmadığı ortada
-EPL 'de oynadığı dönemde tabiri caiz ise sol ayaklı Yedlin diyebileceğimiz kadar hızlıydı o da eskidi kadar olmadığı ortada

Tamam Saracchi çok sakatlanıyordu gönderelim dedik PvA 'un da sakatlık nedeniyle başı belada, son 2 sezonda sadece EPL 'de sakatlıklar nedeniyle 15 maç kaçırdı, PvA 'u izleyerek aldıysak tam olarak ne beklentiyle aldık ? tıpkı Yedlin gibi tam olarak neyi iyi yapıyor onu merak ediyorum

E defansta da iyi değil bu adam, hücumdaki pas tercihleri de başlı başına hatalı üstelik 31 yaşında, kondisyonunun da çok iyi olmadığı ortada

Tam olarak asist zone dediğimiz bölgeye yaptığı koşuları neden yapıyor bu adam o zaman ? alternatifi Ömer Bayram 'ın çok kötü olması PvA 'u bir anda çok yeterli çok iyi yapmıyor maalesef

Hani PvA'tan bizim beklentimiz ne olması lazım ? tamam o koşuyu güzel yaptı sarktı defansın arkasına ee sonra ? bu adam EPL 'de en son golünü 2019/2020 sezonunda attı son asistini 2020 'nin Aralık ayında yaptı Hollanda milli takımıyla çok bir maça çıkmadı da zaten herhangi bir gol+asist katkısı olduysa da ben hatırlamıyorum

31 yaşında 1,8 mil.€ maaşla 3 yıllık sözleşmeye imza atan bir sol-bekten bahsediyoruz
-Defansı iyi değil
-Hücuma katılıyor ama skor üretemediği gibi pozisyonu bitiremediği için takımın geri koşmasına sebep oluyor ki kendisi hatta önünde oynayan Kerem geri koşmadığı için ekstra bir sorun oluyor
-Ortalarının kalitesi, ortalarının tercihi yani son pas tercihleri/kalitesi başlı başına kötüydü her zaman
-EPL 'de oynadığı dönemde tabiri caiz ise sol ayaklı Yedlin diyebileceğimiz kadar hızlıydı o da eskidi kadar olmadığı ortada

Tamam Saracchi çok sakatlanıyordu gönderelim dedik PvA 'un da sakatlık nedeniyle başı belada, son 2 sezonda sadece EPL 'de sakatlıklar nedeniyle 15 maç kaçırdı, PvA 'u izleyerek aldıysak tam olarak ne beklentiyle aldık ? tıpkı Yedlin gibi tam olarak neyi iyi yapıyor onu merak ediyorum
3 senelik toplam maliyeti 5 küsür. Gayet makul bence.

-Defansı iyi değil

panik transferi malesef. tecrübesinden dolayı dua edecez artık iş yapsın diye. Ha bu sene yapar yapar, gelecek senelerde malesef kurtulmak istediğimiz sözleşmelerden biri PvA'nin ki olacak. Bana kalsa Umut Meras çöpünü alırdım, hücumda +1 yabancı daha kullanmaya bakardım ama nerdeee..

panik transferi malesef. tecrübesinden dolayı dua edecez artık iş yapsın diye. Ha bu sene yapar yapar, gelecek senelerde malesef kurtulmak istediğimiz sözleşmelerden biri PvA'nin ki olacak. Bana kalsa Umut Meras çöpünü alırdım, hücumda +1 yabancı daha kullanmaya bakardım ama nerdeee..
Maalesef Yedlin transferinde olduğu gibi PvA 'un da çok izlenerek nokta atışı bir transfer olduğunu sanmıyorum. Zaten sol bek mevkisinde net bir planımızın olmadığı belliydi Alioski 'si A.Moreno 'su PvA 'u Kurzawa 'sı vs. vs. o kadar çok isimle adımız alındı ki en son Alioski 'nin yüksek maaş beklentisi sebebiyle bir anda PvA 'a gittik sadece bonservissiz olması sebebiyle

Yani en azından Umut Meraş 'ı aldığın zaman kalitesi belli der ona göre beklentiye girersin, 25 yaşında dediğin gibi yerli oyuncu ve en azından defansı iyi diyebiliyoruz büyük ihtimalle de PvA 'un yarı maaşıyla oynatırdık haydi yabancı sınırlaması sebebiyle bir mantığı var derdik

Yedlin 'in de 2.5 senelik maliyeti 2,6 mil.€ o da gayet makul bana kalırsa ama performans ? üstlelik PvA 'un 3 senelik sözleşmesinin sonuna geldiğimizde 34 yaşında olacak
Aanholt'un performansını Yedlin ile kıyaslamam. Yedlin Galatasaray'da gördüğüm en kötü bek oyuncularından.

Yedlin ile kıyaslanamayacak kadar etkili.
Oyunu bu ve marcao üzerinden yönlendiriyoruz. Arkaya kaçıyor ama pas atabilecek oyuncu yok.
Birde saracchi iyi hoştu da önünde hayvan gibi destek veren onyekuru olduğu halde sıçıp sıvazlıyordu.
Adamın önünde ya kimse yok yada orta saha ilerisinden alıp musleraya dönen oyuncular var.
Kesinlikle önüne tartışmasız bir oyuncu şart oğlu şart.

Bizim bu oyun planında futbol zekası yüksek oyunculara ihtiyacımız var açıkçası çünkü çıkarken çok iş düşüyor ve ileride de net doğru oyunu oynaması lazım ki oyunumuz bir şeye benzesin bu adam daha çok fizikle fark yaratma ihtimali olan bir profil gibi görünüyor o da ne kadar motive, yaşı vs işte paramızı alıp hayatımıza devam edelim modunda takılır etliye sütlüye karışmadan bir fark yaratmaz pozitif veya negatif

2 maçtır beğenmiyorum ama belli bi kalitesi var sonuçta çok dert etmiyorum kendisini, iyi oynarsa güzel olur tabi

way mütiş üst akıl fazla harcanıyorsun buralarda

Geri
Üst Alt