Kendisini beğenmediğimi ve iş yapamayacağını söylemiştim daha birkaç maç oluyor oynayalı ama dur bakalım inşallah haksız çıkarım..

Emre Taşdemir'i hangi akılla verdiler. Al bak ne olacak şimdi?

Takimin gercek abisi olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Bide orta/son paslarini iyi yapsa super olacak

panik transferi malesef. tecrübesinden dolayı dua edecez artık iş yapsın diye. Ha bu sene yapar yapar, gelecek senelerde malesef kurtulmak istediğimiz sözleşmelerden biri PvA'nin ki olacak. Bana kalsa Umut Meras çöpünü alırdım, hücumda +1 yabancı daha kullanmaya bakardım ama nerdeee..

Umut Traş ile PVA bir mi gözünüzü seveyim

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

kral ikisi bir denmiyor zaten okuduğunuz şeyi niye istediğiniz gibi anlıyorsunuz hayret ediyorum, umut meraş çöpün teki ama şu soktuğumun yabancı kuralının olduğu yerde en azından hücumda 2 tane yabancı kanat veya ortasahada 2 tane yabancı oyuncuyu rahatça kullanabilmek için umut çöpünü çekseydik bari yazmışım, şu kural olmasa zaten yerli oyuncu tesisin kapısından içeri değil, 5km yakınına yaklaşamamalı

Sarrachi'den kötü hatta Emre Taşdemir bile daha iyi olabilir şu performansına göre

Geri
Üst Alt