Ligi küçümsüyor gibi hal ve hareketlere sahip. Bilader okey lig kötü doğru da Galatasaray Al Sadd değil sen de Marcelo değilsin, efendi gibi oyna topunu.

boş beleş bir transfer
aldığı maaşa boey gibi biri çok rahat bulunurdu

bu herif hicumda iyi ztn defansta ve geri dönüşlerde zaafı olduğu bilnen bi herif. o kanadı kullanmadığımız zmn tekniği ve ileri çıkışlarından faidelenmemiz imkansız olur. bugün çok bindirme yapmıyor o yüzden fuzuli bir performans ortaya koyuyor.

herif 90 metrede tek başına oynuyo, boey gibi bi enerjisi filan da yok. önüne kanada benzeyen bişey koyarsak bu kadar kötü gözükmez. savunmada geri koşacağım diye hücuma çıkamıyor ki herif.

Ilk yarida en kotu oyuncumuz olsa gerek. Hic duymadim vallah.

Kötü oynuyor. Korner atmayıda bıraksın artık, hepsi karavana.

Hiç ısınamadım sana Aanholt,

31 yaşında senelerdir EPL 'de oynayan adamsın iyi kötü bir Milli takım kariyerin de var Hollanda 'yla ama sahada net olarak iyi yaptığın hiçbir işi göremedik henüz

Açık ara en kötü olan özelliği ortaları ama sör Fatih Terim takımın sağ taraftaki tüm duran toplarını PvA 'a kullandırıyor

Golde çıkarken gene pas hatası yaptı galiba top oradan geldi .
Hiç hücuma destek vermiyor gelen gideni aratacak

herif 90 metrede tek başına oynuyo, boey gibi bi enerjisi filan da yok. önüne kanada benzeyen bişey koyarsak bu kadar kötü gözükmez. savunmada geri koşacağım diye hücuma çıkamıyor ki herif.

Diğer maçlarda gayet iyiydi önünde babel de oldu kerem de arda da .. Bence bireysel sıkıntısı var bu maç ya yoruldu ya yukarıda arkadaşın dediği gibi iplememeye başladı..
En sevindigim transferdi işin doğrusu kötüye gitmesi canımı sıkıyor..

Keremle ilgili kötü oyunu ben keremi asist dışında gelip topa dokunduğunu görmedim

Ayaklari kaliteli ama kosu yok, cizgiye inmek yok.

Uzun süre top oynamamış olmasına veriyorum. 1 - 2 Maç daha beklemekte fayda var ...

sanırsam topla çıkmak isterken kaptırılan top sonrası golü yedik ve bir daha ilerde pek gözükmedi

Diğer maçlarda gayet iyiydi önünde babel de oldu kerem de arda da .. Bence bireysel sıkıntısı var bu maç ya yoruldu ya yukarıda arkadaşın dediği gibi iplememeye başladı..
En sevindigim transferdi işin doğrusu kötüye gitmesi canımı sıkıyor..

yorgunluk da olabilir ama kerem'in hakikaten kanatla hiç alakası yok. 4-2-3-1 oynasak berkan biraz daha yakın oynar, duvar olur-alan kapar gene biraz yükü hafifler, kerem gidiyo kafasına göre takılıyo, herifin de zaten önünde hücumcu bi kanat varken yerini çok terk etmesi kolay olmuyo. cicaldau'yu mu oraya alırız, barış alper'le mi oynarız, berkan'ı biraz yaklaştırırız bilmiyorum ama bu şekil oynarsak çok hor kullanırız.

Geri
Üst Alt