- 14 Ocak 2009
- 6.988
- 7.428
- 1.793
Yalnız şu da var Kerem'in arkasında oynayana Allah sabır versin, herif hiç adam kovalamıyor.Keremle ilgili kötü oyunu ben keremi asist dışında gelip topa dokunduğunu görmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız şu da var Kerem'in arkasında oynayana Allah sabır versin, herif hiç adam kovalamıyor.Keremle ilgili kötü oyunu ben keremi asist dışında gelip topa dokunduğunu görmedim
Ondan bahsediyorum arkasındaki adamı çok yalnız bırakıyor geçen sezon da böyleydi hala böyle.Yalnız şu da var Kerem'in arkasında oynayana Allah sabır versin, herif hiç adam kovalamıyor.
Umarım yanılırız reis ama ben de aynı şeyi düşünüyorum,Sene sonu göndermeye çalışırız.
Marcao ondan delirdi zaten. Umursamaz herif bir de sus yapıyor. Yaktı herifin başını.Ondan bahsediyorum arkasındaki adamı çok yalnız bırakıyor geçen sezon da böyleydi hala böyle.
Tahminimce marcao dönene kadar kerem yedeğe çekilir böyle devam ederseMarcao ondan delirdi zaten. Umursamaz herif bir de sus yapıyor. Yaktı herifin başını.