ilginç değerlendirmeler mevcut, herif herkesin istediği şeyi yani topu eveleyip gevelemeden hızlıca ve ileri oynamayı yapıor her daim. bu da savunma takımından geldiği için hızlı çıkmağa alıştığından. şu an tek sıkıntısı hicumda biraz fazla pas hatası yapıyor. defansif hamlelerde ve geri dönüşlerde arada sırada sıkıntı yaşaması doğal ama bu ztn bilinen bişey. solda oyun sıkıştığında pas alıp verişi boşa çıkışı ve ileri koşularıynan o kanadı fasilite etme hususunda mühim katkı vermekte. zaten şu ana dek oynadığı maçlar içersinde hat maçının ilk yarısı hariç iyi idi. golde de topu kötü kaptırdı fakat geriye dönerek beki averaj bi pas vermeğe zorladı, luyi kaymasa gol olmıycekti.
Bu arkadaşın oyun aklını boey gibi hücümdan ziyade ,orta sahaya kayma yaparak kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.

nası yani renkdaş
Grafik çizmek lazım

stoperler iki tarafa açıldığında ,taylan top olmaya çok gelse de bu kez çikildao çok yaklaşamıyor ,takımın boyu uzuyor,taylan veya berkan top almaya heldiğinde biZim bekler çizgide oluyor ,boey çizgide iken pva merkez ortasaha gibi içe girse pas bağlantısını yapacak bir oyun aklı var diye düşünüyorum

beklerden birini kanat gibi
Birini orta saha gibi kullanbiliriz

Nece konuşuyor bilmiyorum ama ilk bi kaç dakika içinde cancelo nun hareket mantığına bak video da

marcelo ile madrid çok yapıyordu
Cancelo ve kel bunu bambaşka bir hale soktu geçen sene

@Hayri Cund

Nece konuşuyor bilmiyorum ama ilk bi kaç dakika içinde cancelo nun hareket mantığına bak video da

marcelo ile madrid çok yapıyordu
Cancelo ve kel bunu bambaşka bir hale soktu geçen sene

@Hayri Cund

ewt üstat mantıklı
randers maçında ortaya geliyordu aslında
daha çok kanada verdikten sonra boşa çıkmak için ortaya doğru kaykılıp alan buluyordu ama benzer şey

Bu arkadaşın oyun aklını boey gibi hücümdan ziyade ,orta sahaya kayma yaparak kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.
bu bey bu hususta sorumluluktan kaçmayacagına işaret etti geçtiğimiz birkaç maç içinde.

fakati oyun başlatmada amputelik olduğu için biraz üzücü hale geldi

Sahte bek gibi oynuyor yav zaten, Zinchenko gibi ama o pas kalitesi yok PvA beyde.

Onun dışında biraz sallamaz gelmeye başladı bana, oynasa öttürecek ama biraz kaçak duruyor bazen.

ewt üstat mantıklı
randers maçında ortaya geliyordu aslında
daha çok kanada verdikten sonra boşa çıkmak için ortaya doğru kaykılıp alan buluyordu ama benzer şey
Tek top yapabilen bir bek
Tam biçilmiş kaftan diye düşünüyorum
Böylece taylan be berkan dışında ön alanda baskı yapan takımlara karşı 3.op oluyor ,berkan kanada kayarak boeyin çok daha rahat ileri çıkmasına olanak verecek yada diğer kanatta kereme .

389E21D1-81E2-47D6-AEA7-FC9B56B6D2FB.png

gene mi City biri hocayı uzak tutsun bunlardan.
İspanyol tiki takasının sahte 6 yada sahte bek filozofisi 🤣

ben saf 6 bulabileceğimizi düşünmüyorum ,heleki bı yabancı zortaklığı oldukça ,önde basan takımlara başka bir yöntem bulana kadar pep ,çalınacak bir taktik olarak görüyorum

Hayri üstadımızın 100 kere izleyip alınmasını istediği topçu olarak tanımlayalım..

babilin sol bek versiyonu gibi geldi bana
ayaginda topu cok fazla tutup pozisyonu öldürüyor
böyle oynamaya devam ederse cok söveriz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

ömer bayram bu heriften daha iyi
yedlin gibi premier ligde nasıl oynadığı meçhul bir vatandaş

Geri
Üst Alt