bu arkadaşa hafiften ayar olmaya başladım. defansı yokmuş onu hayri ahbabım demişti de hücumda bir şey yapmıyor. bir boey'e bakıyorum bir de buna. bir de kornerlere giderken oyunu soğutuyor uyuz adam.

Saracchi'den daha iyisi gelmeyeceğini biliyordum ama bu kadar dengesizinin geleceğini tahmin etmemiştim.

Fena ayarım buna.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ortası güzeldi babel'e, duran topta hangi özelliği için bu kadar zaman ve enerji kaybına giriyoruz anlamadım ama.

Hayır hakem görmeyecek mi gizlice oyuna girdiğini? Hiç sevmiyorum böyle aptalca hareketleri

Vatandaşı ile birlikte resmen turu veriyorlar.

Golde taç pozisyonunda önündeki adam boş olmasına rağmen vatandaşına attı.

Zaten o vatandaşı futbolu bırakmış kaptırdı hemen ikili mücadeleyi ve sonrasında gol geldi.

Alpaslan'ın falan gram hatası yok. Hepsi bu iki portakal kılıklı andavallar yüzünden oluyor.

31 yaşındaki adamın oyuna kaçak girme çalışmasına zaten diyecek söz yok :crushed:

İlk 1-2 maç iyiydi sonra bariz saldı

Mrcao ve bbel postalanırsa dahada salacak izlenimi veriyo

Rotasyonuda ömer :red:

alioskinin defansi yok diye gelmesini istememistim daha beteri geldi. toparlar umarim :(

Bence çok yoruldu kaç maçtır aralıksız oynuyor bu maçta Ömer oynamalıydı. Aanholt'u haftada 1 oynatmak lazım fizik olarak çok iyi durumda olmadığı aşikar.

Hayri üstadımızın 100 kere izleyip alınmasını istediği topçu olarak tanımlayalım..

boş yapıyosun şu an
aydınsan hem utanmazlık yapıp hem de saçmalıosun ama random bi vatandaşsan boş yapıosun
adamın ne olduğunu yazdım birebir, sen garip fm screenshotlarıyla argüman oluşturmağa kalktın
oyun olarak marianoya benzetiyorum onu da burda beğenmeyen çoktu
bana göre eksikleri de olsa iyi bir oyuncu eğer hücum edebilen bi takımsanız
sen beğenmek zorunda değilsin ama kendini herife sallamak için de programlamışsın gibi
şu ilk yarıda boeyden iyiydi

Çok kötü bir transfer şimdilik. Çok relaks bir adam.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sol beke niye skot transferi yapmadik ki?
bu dayinin her tarafi tecrübe olsa ne yazar

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hocanın Boey ileri çıktığında geride kal dediğini düşünüyorum. Yoksa önündeki o kocaman alanları gördüğü halede savunmanın arkasına bir tane bile koşu atmamasına başka bir açıklama bulamıyorum.

boş yapıyosun şu an
aydınsan hem utanmazlık yapıp hem de saçmalıosun ama random bi vatandaşsan boş yapıosun
adamın ne olduğunu yazdım birebir, sen garip fm screenshotlarıyla argüman oluşturmağa kalktın
oyun olarak marianoya benzetiyorum onu da burda beğenmeyen çoktu
bana göre eksikleri de olsa iyi bir oyuncu eğer hücum edebilen bi takımsanız
sen beğenmek zorunda değilsin ama kendini herife sallamak için de programlamışsın gibi
şu ilk yarıda boeyden iyiydi
Aydın falan değilim onlar kim bilmiyorum.
Bu adamın kötü bir transfer olduğunu kabul edeceğin zamanlarda inşallah gelir.
Bunu yazarken tam şu anda gol attı ayrıca tebrik ederim.

Geri
Üst Alt