Randers maçının devre arasında yazmıştım. "6. maçı ve artık eminim Aytaç dahil en kötü transferimiz" diye.

Sağ olsun 2. yarının başında harika bir gol atıp benimle o anda tüm forumun dalga geçmesini sağladı ama zaman beni haklı çıkarıyor.

Direkt bu herif yüzünden 4 puan kaybettik. Bakalım toparlamaz ama Babel ile birlikte umarım sezon sonu defolup giderler.

Marcao bu arkadaşa da biraz ilgi gösterse fena olmaz.kepaze oğlu kepaze

RE ZA LET

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son pozisyonda neyini dürtüyon birader direkt yapıştır

seni bu takıma getirene lanet olsun. bunu oynatmam ben bir daha orta sahaya da yabancı koyarım bir tane daha böylece

Allah seni kahretsin.
Buna 1.9 vereni de tebrik ediyorum.başımıza bela olacak

bunu 3-4 maç izledim ve emin oldum ki hemen paketlenmesi lazım. çok çok kötü bi transfer

Rezil bir herif. 90 dakika sahada kalmasi yetmiyormus gibi bir sag ayagini sadece durmak icin kullanan adami sag beke cekiyor hoca.

Ömer Bayram oynasin bir müddet. En azindan arada sirada iyi orta aciyor, az cok duran top becerisi var. Yemin ediyorum bu adama küfür ede ede agzim kuruyor maclarda. Hem kötü hem faydasiz hem de laubali. Bu heriften kontrat sonuna kadar cok cekecegimiz var.

Çok sabrettim belki düzelir diye ama bu maç sıçıp batırdı. Ömer çöpüde oynar senin oynadığın sol beki.

İzledigim en kötü maci ..Rezaletti ama bi haylide istekli vuda garip bi durum

Boşuna yabancı kontenjanı harcamaya gerek yok.

Ömer oynasın daha iyi.

Ocak ayında salmak lazım bu elemanı vasıfsız herif :@

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt