son anlarda yay üzerinde bir pozisyon geldi ama düzeltip vurana kadar rakip gelip kapattı

Maça sol beksiz 10 kişi çıksak kimse bu adam nerede yav demez. O derece kötü bir futbolcu. Ömer Bayram'dan daha kötü sol bek. Ömer Bayram oynasın en azından arada iyi bir orta falan keser. Savunmayı da Aanholt kadar yapabilir zaten.

bu mal icin kontenjan harcamaya degmez. ha ömer oynamis ha bu cok farketmez

Ben bunu artık izlemek istemiyorum.
Ömer mi oynar, solbeksiz bir sisteme mi geçeriz bilmem ama sahada olmamalı.

İlk yarıda atağa kalktık tam ceza sahasının köşesinde topu gidip auta attı

Ömer'den iyi degil kesinlikle, Ömer en azindan düzgün orta yapabiliyor kanattan.

Linnes’i boşuna yedik diyorum seni izlerken

Bunu izlemişler mi acaba hiç almadan? Genelde Hollandalılar ileride iyi olur bunda o da yok. Adam maçtan sonra nargile de takılacak modda oynuyor sanarsın mahalleden 5-6 arkadaşını toplamış top oynuyor o kadar rahat.

Bunu izlemişler mi acaba hiç almadan? Genelde Hollandalılar ileride iyi olur bunda o da yok. Adam maçtan sonra nargile de takılacak modda oynuyor sanarsın mahalleden 5-6 arkadaşını toplamış top oynuyor o kadar rahat.
Hücumdayken ışık tutulan tavşan gibi donup kalıyor. Sene başından beri hücumda 1 tane olumlu hareketini göremedim, her pası isabetsiz olur mu bi insanın. Beceremiyorsan bari savunmada kal da bütün enerjini oraya ver

bunca yıldır futbol izlerim bunun gibi enteresan topçuyu az gördüm. oyun disiplinine pamuk ipliğiyle bağlı adam resmen, belhanda bunun yanında alman disiplini olan topçu gibi kalır. rezalet

Keske saracchi müzmin sakat olmasaydı da onla devam edebilseydik. Çok baska bir savunma hatti olurdu sarachi ile birlikte ama adamin en büyük sorunu sakatlikdi.

Bu adam yakinda isliklanir demisti dersiniz. Sene sonunda da Babel ile birlikte sepetlenir.

Omer oynasin. Berkan yada Taylan yerine Gustavo denenmeli bir iki mac.

Umut meraş bundan çok daha iyiydi. Keşke bunun yerine onu alsaydık, ömer ile idare ederlerdi sol beki, en azından orta sahada 1 yabancı oynatma hakkı doğardı.

Geri
Üst Alt