kaale alınmak için 50 post atıp incindin deme bari. olsa olsa incitmişimdir bi kontrol et. cvbın yoksa da uza
Baba sen ne anlatıyorsun ya? Yok velet yok fm verileri falan :D

Hiçbir şey bildiğin yok üstüne bildiğini sanıp tavırlara giriyorsun falan :D

Yemin ediyorum kaale alınacak bir insan değilsin Allah yakınlarına sabır versin.

Baba sen ne anlatıyorsun ya? Yok velet yok fm verileri falan :D

Hiçbir şey bildiğin yok üstüne bildiğini sanıp tavırlara giriyorsun falan :D

Yemin ediyorum kaale alınacak bir insan değilsin Allah yakınlarına sabır versin.

kaale almam için 50 msj atıp kaale alınacak biri değilsin demen ne olduğunu ortaya çıkarıyor fmci velet. fmci bir veletsin pva ile ilgili tek argümanın fm profiliydi, utanmadan bana bişey bildiğini sanıp diyorsun, haklı çıktığını sandığın her enstantanede aklına gelmem de işin senin adına üzücü yanı. ilk mesajda hepsi yazıyor, pvayı başkalarına detaylıca anlatmıştım senle olan diyalog senin fm profiline göre herifi değerlendirip kafanda fikir oluşturmandı, gustavoda yapmış olduğun gibi. adamsan attığım msja cevap verirsin boş boş konuşacağına. atmayacaksan da tamam diyip işine bak.

Valla önce bir orta saha kaleci problemlerini halledelim de sol beki filan sonra düşünürüm reis inan. Bugün itibariyle kaleci ve orta saha gelmediği her an zarar
bek transferi öncelikli değil zaten bu koşullarda ama bu pva oynamamalı. orayı idare edecek, en azından otobana çevirmeyecek bi adam koysunlar yeter.

kaale almam için 50 msj atıp kaale alınacak biri değilsin demen ne olduğunu ortaya çıkarıyor fmci velet. fmci bir veletsin pva ile ilgili tek argümanın fm profiliydi, utanmadan bana bişey bildiğini sanıp diyorsun, haklı çıktığını sandığın her enstantanede aklına gelmem de işin senin adına üzücü yanı. ilk mesajda hepsi yazıyor, pvayı başkalarına detaylıca anlatmıştım senle olan diyalog senin fm profiline göre herifi değerlendirip kafanda fikir oluşturmandı, gustavoda yapmış olduğun gibi. adamsan attığım msja cevap verirsin boş boş konuşacağına. atmayacaksan da tamam diyip işine bak.
Halen fmci velet ve fm argümanları diyor ya inanilmaz bir elemansın... (Güya)100 maç izlemene rağmen bir oyuncu hakkında baştan aşağıya nasıl yanlış bir izlenime sahip olabilir bir insan akıl alır gibi değil...

Bir de halen FM'ye göre oyuncuları bildiğimi düşünmen tam bir acizlik haberin olsun... Bir oyuna göre oyuncu değerlendirilmez bunu hala idrak edememiş olman ilginç.

Gustavo konusuna gelecek olursak eski takımında bir bilemedin iki maçını izledim. Emin ol şu orta saha kısırlığında sabahtan akşama kadar koyarım daha kötüsü ortaya çıkmaz. Bunun için bu kadar ısrarcıyım bu çocukta.

Halen fmci velet ve fm argümanları diyor ya inanilmaz bir elemansın... (Güya)100 maç izlemene rağmen bir oyuncu hakkında baştan aşağıya nasıl yanlış bir izlenime sahip olabilir bir insan akıl alır gibi değil...

Bir de halen FM'ye göre oyuncuları bildiğimi düşünmen tam bir acizlik haberin olsun... Bir oyuna göre oyuncu değerlendirilmez bunu hala idrak edememiş olman ilginç.

Gustavo konusuna gelecek olursak eski takımında bir bilemedin iki maçını izledim. Emin ol şu orta saha kısırlığında sabahtan akşama kadar koyarım daha kötüsü ortaya çıkmaz. Bunun için bu kadar ısrarcıyım bu çocukta.

birader halen yanlış izlenim falan diyosun teknik, hücüma çıkışları iyi ama defansı ve geriye dönüşleri kötü diyorum o zmn da demiştim sen laftan anlamamakta ısrarcı fln mısın
hadi gustavo işini kabul edelim
üstte adını ve aanholt sözcüğünü ekleyince çıkıyor fm mevzusu, kıçımdan uydurmuyorum Transfer Nöbeti | 2021 Yaz Dönemi #1
ben zaaflarını ztn bekliyodum herifin. burda mariano için de çokça çatıştım, benim açımdan tezat oluşturan bi durum yok. ben beğeniyorum da senin habire haklı çıktığını sanıp adımı zikretmen kdr saçma bişi yok

birader halen yanlış izlenim falan diyosun teknik, hücüma çıkışları iyi ama defansı ve geriye dönüşleri kötü diyorum o zmn da demiştim sen laftan anlamamakta ısrarcı fln mısın
hadi gustavo işini kabul edelim
üstte adını ve aanholt sözcüğünü ekleyince çıkıyor fm mevzusu, kıçımdan uydurmuyorum Transfer Nöbeti | 2021 Yaz Dönemi #1
ben zaaflarını ztn bekliyodum herifin. burda mariano için de çokça çatıştım, benim açımdan tezat oluşturan bi durum yok. ben beğeniyorum da senin habire haklı çıktığını sanıp adımı zikretmen kdr saçma bişi yok
anlıyorum... peki dediğin gibi olsun :)

Niye yalan soyleyeyim, hucumu bence fena degil ama geriye donmesi sorun olsa da 2. gol sadece Aytac'a yazar.
C. Palace hangi duzende oynuyor bilmiyorum fakat boyle oynayacaksak bu takima Gedson %100 sart. Berkan da zaten daha az kosmaya basladi.

torrent hatay kadrosunu kurarken ilk bu herifi yazdigina adim gibi eminim. çok etkileyici çok profesyonel

Ortada Cica’dan, sağda topla buluştuğunda Morutan’dan daha iyi oynadı.

Eğer yabancı sayısını düşünerek PvA oynamıyor ise tek çare Ömer olmasın, hani Ömer sol bek oynayacağına Emre Kılınç oynasın daha iyi hatta tutup Berkan dan sol bek çıkartmaya çalışalım ne bileyim sağ ayaklı biri sol bek oynasın filan ama Ömer ve Taylan artık forma giymesin mümkünse kalbim kaldırmıyor

Hiç bir işe yaramayan her maç gol yediren ne hücumu beceren ne defansı beceren üstüne kontenjan yiyen küçük Babel

Yabancı hakkı için kullanmaya gerek yok denilen bir kac oyuncudan biri

1644843361593.png

hakemin solundaki
gereksiz ileri çıkmış topun olduğu yerin de ilersinde ters kanatta olmasına rağmen. öyle olunca da herife yetişememiş
tabi hiçbişi yapmayıp taraftarın sevgilisi olan sakat boeyin hatası yoktur burda eminim ki

Terim gittiğinden beri kayıplarda. Canı istediğinde savunmayı da çok iyi oynuyordu halbuki. Saldı.

Geri
Üst Alt