Ben önceden beri çok severim bi yakınlık duyarım ama bokum gibi

Mertens arkama koşsana diyor hala gitmiyor

ilk yarı çok kötüydü de 2. yarı toparlandı ve de ASİSTini de yaptı brawo pvholt

Tempo yapamıyor maalesef.

Biraz kasmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok kotu ilk 3 mac. Gecen yil buyuk maclarda iyiydi. Bakalim haftayada iyi olcakmi.

En İyisi Sen Artık Başının Çaresine Bak Koca Adamsın. Benimle Kaldıkça Durumun Daha Bok Olacak.

Olmuyor, üretkenlik sıfır. Boşvermişlik ve gereksiz top kayıplar falan...

Bu herifin sezon başı yapacağı 4-5 olumlu hareketimi bekleyeceğiz?
Çok umutluydum olacak diye ama artık olmayacak

geldiği günden beri son 2 haftadaki kadar kötü görmedim hiç. bugüne kadar maç olarak düşünürsek tüm maçlarındaki hataları ve formsuz hali, son iki maçtaki anholdtan azdir. eksik oynasak daha veriml güzel oyun izleriz o kadar gereksiz ve kötü.

Geldiği günden beri iyi oynadığı maç sayısı en fazla 5 bilemedin 6'dır. Bugünde sahanın tam orta yerine mıçmıştır...

Ulan tamam anladık defans yapamıyorsun da bari hücumu düzgün sonlandır. Her verdiğin top kontra olarak kalemize dönüyor.

Kerem çizgiye PVA içeriye
Kerem çizgiye PVA içeriye
Kerem çizgiye PVA içeriye.

Koridor kullandıracaksan Boey'e, Duboys'a kullandir, PVA oyun kurulumuna destek olacak oyuncu, Kerem de markaja en uzak yerde çizgiye basması gereken oyuncu. Hoca tam tersini deniyor, ikisini de kaybedecek.

PVA'nin hiçbir zaman kötü topçu olduğunu inanmadim ve geçen sezonda kurunun yanında yanan yaşlardan olduğunu düşündüm. Şu son iki maç batirsa da sıkıntı neredeyse toparlayabilir aksi durumda yolları ayıralım.

Geri
Üst Alt