Aanholt yerine sol bek alınacak mı bilmiyorum, muhtemelen Ocak transfer dönemine kalır bu transfer Aanholt böyle saçmalamaya devam ederse. Şimdilik elimizde Aanholt ve Kazımcan var

Mümkünse Kazımcan her maç 10-15 dakika forma giysin en azından değişiklik yaparken Aanholt u sahada tutup yabancı sayısını boşa harcamış olmayız

Umarım geçen sene topladığı gibi bu sene de toplar diyorum da geçen senenin başında bu kadar salladığım Aanholt performansının bile çok çok gerisinde şu anda

Kaliteli bek ama o son tercihi hep yanlış yapıyor. Mental bi sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.

Galatasaray tarihinin en kötü beklerinden birisi. Şampiyonluğun önündeki engellerden de birisi bu herif. Maç sonu övülmeyle iyi futbolcu olunmuyor. Derhal yollayın şunu.

Herif iyi oynuo iyice boku çıktı işin bi dzemaliye veremediği verkaç pası vardı o kdr.

Geçen sene ile alakası yok koca bir sıfır. İyi yaptığı iş yok. Önün bomboş sürsene azıcık topu yav bu kadar mı bitiksin fizik olarak.

yok be üstat. yaptığı çoğu iyi şey karambole bilerek yapamıyo bi şey hücuma da katılamıyor artık sene bası nem mem ondan mı bilmiyorum ama yardımcı olmuyor

Dikine kaç tane iyi pası var ya karambole olduğunu sanmıom sorun tipik bi bek olmaması o.s gibi takılıyor belki çizgiyi kullanan biri daha uygun olur ama pva kötü meali taşımaz bu

Bu kadar kotu degildi yaw. Adam belliki elestiriyi, stressi kaldiramiyor

Geri
Üst Alt