Bugün ilk yarıda Gomis’in ikinci yarıda Seferovic’e yaptığı ortalar tam asistlikti. Savunmada da bugün başarılıydı.

İlk yarı çok kötüydü ama 10 kişi kaldıktan sonra elinden geleni yaptı

paşam savunma yaparken koşmaya üşeniyor, böyle poz. hataları yapan bek şampiyonluğu kaybettirir

Gayet iyiydi bence ama sol bek de kesin alacagiz gibi gorunmekte. Iyi olan kazansin derim Boey/Dubois isinden gayret memnunum oyle bir sey yakalayabiliriz burada da teknik bir bek getirerek

Ben bu adama topçu değil dediğim de 100 macini izledim len diye ici boş argümanlar sunan elemanlar vardi gelsin bakalim tekrardan

Ben bu adama topçu değil dediğim de 100 macini izledim len diye ici boş argümanlar sunan elemanlar vardi gelsin bakalim tekrardan

yine mi hortladın varoş herif burdayım ne diyeceksen de 100 maçını izlemiştim bizdekilerle birlikte 150 oldu hala iyi topçu diyorum sana da tasdikleyecek halim yok. gelip ötme burda periyodik olarak. pva iyi topçu diyorum bu kdr basit.

Hala savunanlar var :) Adam inisli-cikisli evet ve hatta vasat alti cogunda. Kotu iste.

Kagit ustunde en zayif halka kendisi artik. Bakalim onunde kara delik yokken nasil oynayacak. Gerci Rashica da top kaybi makinesi diyor Norwichliler ama herhalde Kerem kadar da degildir yani, diye umuyorum

Dandik dandik oynama, bir ilk 11'de ansızın Dubois kapar yerini.

Geri
Üst Alt