Ali Sowe'un altı pastan dışarı atıp Taylan'ın Muslera ile çarpıştığı pozisyonda Dübüa da ofsaytı bozmasa derbide belki Dübüa oynasın derdim. Defolarına rağmen Pva'yı Dübüa'nın önünde görüyorum.

Adam akıllı isabetli pası var mı hatırlamıyorum

Çok net sabote ediyo kimsenin anlamadığını falan mı sanıyo acaba

Külyutmazız oğlum biz kimi sabote ediyon sen

Bugün asist kralı olabilirdi

Öyle yerlerde rakibe öyle toplar attı ki yatsın kalksın Berkan'a, A.kerim'e, Nelsson'a şükretsin bunun bütün pisliklerini temizledi adamlar

Gene ofsaytı 1 metre bozmayı başardı yediğimiz son 2 golde 1'er metre ofsaytı bozmak hakikaten imkansız ama bu herif aleyhimize olan her şeyi beceriyor kadıköy de oynarsa kesin ofsaytı bozacak o yüzden oynatmamak lazım Dubois kadıköy de oynarsa bu maç son maçı olmuş olacak.

Hiçbir zaman savunmacılığı iyi bir oyuncu değildi ama bu seviye bir kepaze de değildi geldiği dönem itibariynan. Neyin peşindesin hea aanholt?

Cuneyt Arkın'ın filminde " Seviyorum - Tokat" vardi ya, performansi ayni oyle. Once seviyorum diyor sonra şakkkkk tokadı vuruyor

Ali Sowe'un altı pastan dışarı atıp Taylan'ın Muslera ile çarpıştığı pozisyonda Dübüa da ofsaytı bozmasa derbide belki Dübüa oynasın derdim. Defolarına rağmen Pva'yı Dübüa'nın önünde görüyorum.
Pva da son 2 macta 2 defa ofsayti bozarak yedirdi ahbap

Pva da son 2 macta 2 defa ofsayti bozarak yedirdi ahbap
Pva'nın yedirmesinden 5 dk falan sonra bu da ofsaytı bozunca bir farkları olmadığı ortaya çıktı ondan yazdım. Dübüa'nın çözüm gibi dayatılmasına karşıyım. Herif ağır pozisyon bilgisiyle götürüyor. Solda oynarsa önünde defansa yardım eden Rashica da olmayacak. Ferdi veya Osayi dinamik herifler Pva daha iyi eşleşir bence. Pva sorun yaşamaz demiyorum tabii ki ama Dübüa daha fazla sorun yaratır hissini veriyor bana.

Ben bir de Kazım'ın İstanbul maçında sakatlanacağını tahmin ettim. Kazım'ı yavaş yavaş derbiye hazırlamayı düşünerek o maça Pva'yı kadroya yazdım diye yine millet alıntı yapıyordu. Yerli konusunda elimizin rahat olduğu İstanbul maçında Kazım oynadı da ne oldu herif sakatlandı. Taşdemir zaten camdan adam. Şimdi tek as sol bek Pva kaldı.

Müthiş bi adam, resmen kafasına göre oynuyor. Eğer oynarsa jesus bunun kanadından oyun kurmak isteyecektir. Artık ofsaytı bozar gol mü yedirir, rakibe asist mi yapar ne eder bilemiyoruz. Adamda bütün olumsuzluklar var

Geri
Üst Alt