- 6 Eylül 2014
- 83.225
- 56.797
- 4.283
Valla akli olan adam bu şuursuzu oynatmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla akli olan adam bu şuursuzu oynatmaz
çok net müdahaleleri de oldu2. Yarida siviyordu yedirecekti bize
Asla katilamiyorum. Hatta bir topu tam kesti dedim. Adam 2. Hamlesinde heriflere tehlike yaratti. Oyl3 boyl3 kotu degil bu herifçok net müdahaleleri de oldu
abartıyorsun
ilk yarı sıvadı
2. yarı çıkmadan oynadı bence iyiydi
Pva da son 2 macta 2 defa ofsayti bozarak yedirdi ahbapAli Sowe'un altı pastan dışarı atıp Taylan'ın Muslera ile çarpıştığı pozisyonda Dübüa da ofsaytı bozmasa derbide belki Dübüa oynasın derdim. Defolarına rağmen Pva'yı Dübüa'nın önünde görüyorum.
Pva'nın yedirmesinden 5 dk falan sonra bu da ofsaytı bozunca bir farkları olmadığı ortaya çıktı ondan yazdım. Dübüa'nın çözüm gibi dayatılmasına karşıyım. Herif ağır pozisyon bilgisiyle götürüyor. Solda oynarsa önünde defansa yardım eden Rashica da olmayacak. Ferdi veya Osayi dinamik herifler Pva daha iyi eşleşir bence. Pva sorun yaşamaz demiyorum tabii ki ama Dübüa daha fazla sorun yaratır hissini veriyor bana.Pva da son 2 macta 2 defa ofsayti bozarak yedirdi ahbap
İlk geldiği sezon 6 maça çıktıktan sonra notunu vermiştik. Kafadan sorunu var gibi oynuyor.Artık eminim bugüne kadar bekledim 6. maçı ve net söylüyorum en kötü transferimiz maalesef.