#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

Arda'yla birlikte takımın ruhunu oluşturacaklar seneye..:)ikisi de vazgeçilmez Galatasaray için..

Otoban bedavaydı paralıya geçiyor hemde %95 zamla geliyor.

"Gelen kulübede oturur"

466 gün sonra Sivasspor maçıyla sahalara dönen Uğur Uçar, yeni sezon için oldukça iddialı konuştu.

466 gün sonra Sivasspor maçıyla sahalara dönen Uğur Uçar, yeni sezon için oldukça iddialı konuştu. Uzun süredir forma giyemediğini hatırlatan genç yıldız, “Bu sezon 5 dakika da olsa forma giymiş oldum. Çalışmalarıma tatilde de devam edeceğim. Eski Uğur'u yine herkese izlettireceğim. Başkanıma ve yöneticilerime teşekkür ediyorum. Çünkü onlar sakat olduğum halde sözleşmemi uzatarak bana olan güvenlerini gösterdiler. Benim bölgeme bir transfer gelecek olursa da o düşünsün. Çünkü kendime çok güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Türkiye

Küçük kaptan , geleceğin büyük kaptanı.Umarım seni 466 gün futboldan uzak tutan kararı alan zihniyet köpek olur önünde.

egerki o sakatlandigi gunden onceki performansi devam ettirebilirse yararli olur, eger o performansinin uzerine cikabilir ise, Arda gibi vaz gecilmez bir isim olur kendisi.

insallah hic korkmadan ve guc kayip etmemis bir sekilde kendini daha iyi sekilde gelisitirip Arda ile birlikte takim kaptanligi yaparak uzun yillar bizlere gururlu ederler.

Seneye sağbek sıkıntımız kalmayacak kesinlikle. Sakatlıktan önceki performansına ulaşır inşallah

Forma nasil'da yakismisti Ugura.

Seneye INSALLAH eski formunun üstüne cikar.

Galatasaray'da suan en sevdigim oyuncu Ugur Ucar.

INSALLAH Seneye Ugur birinci Kaptanimiz ve Arda ikinci Kaptanimiz olur.

INSALLAh birdaha Sakatlanmaz ve hersey istedigi gibi olur.

Uğur'umuz dünya hazır.Sende hazırmısın? Dani Alves olmaya...

my.php
[/URL][/IMG]

nihayet formasına kavustu nerdesin senya seni ameliyat edenlere ben ne diyim

Bişey sorucam.Bilen ve hatırlayan varsa şu son dakkalarda girdiği Sivas maçında maç başlarken,devre arasında,yada oyuna girerken falan Uğur'a yönelik tezahürat oldu mu?

Geri
Üst Alt