#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

Biran önce tam olarak iyileşmesini istiyorum sağ beke ihtiyaç kalmasın.

Gerçek Uğur olursa Fenerin Gökhanı mı bizim Uğurumuz mu herkes görecek.Benim oyum Uğurdan yana.

Oh be sonunda benim gibi düşünen birini buldum bunu söylediğim arkadaş ortamlarında filan fenerlisi,Galatasaraylısı hepsi saçmaladığımı söylediler ama hala söylüyorum Uğur Gökhan'dan daha komple oyuncudur..Gökhan'da iyi ama Uğur bence daha önde

Oh be sonunda benim gibi düşünen birini buldum bunu söylediğim arkadaş ortamlarında filan fenerlisi,Galatasaraylısı hepsi saçmaladığımı söylediler ama hala söylüyorum Uğur Gökhan'dan daha komple oyuncudur..Gökhan'da iyi ama Uğur bence daha önde

Uğur uçar çok iyi tabi ama malesef G.gönül daha iyi..Ama defans ve kademe olarak uğur bi adım önde..

Uğur Gökhan'dan çok daha iyi bi oyuncu.

Kolay değil 1 sene futbol oynamadı eksiklerini kapatması lazım çok şey bekliyorum Uğur'dan.

Uğur uçar çok iyi tabi ama malesef G.gönül daha iyi..Ama defans ve kademe olarak uğur bi adım önde..

Gökhan kademe olarak bir adım önde desen daha doğru olurdu yorumundan Gönülün ofansif anlamda daha iyi olduğu çıkıyor renktaş. Asıl Uğurun en önemli özelliklerinden biriydi ya bindirme yaparak yaptığı orta ve daha çok asistler. Yani Uğur ofansif olarak Gökhanı baya bi geride bırakır ama defans yönünden tartışılır.

Gökhan kademe olarak bir adım önde desen daha doğru olurdu yorumundan Gönülün ofansif anlamda daha iyi olduğu çıkıyor renktaş. Asıl Uğurun en önemli özelliklerinden biriydi ya bindirme yaparak yaptığı orta ve daha çok asistler. Yani Uğur ofansif olarak Gökhanı baya bi geride bırakır ama defans yönünden tartışılır.

Defans olarak da iyi.Uğur bi oynamaya başlasın herkes görücek.

Defans olarak da iyi.Uğur bi oynamaya başlasın herkes görücek.

Bence de kesinlikle daha iyi ama alıntı yaptığım arkadaş Gökhan ofansif anlamda daha iyi gibi bir imada bulunmuş o yüzden özellikle o konuyu belirttim. Tabi oynamayınca uzun zamandır birçok arkadaşımız unutmuş olabilir o bindirmeleri.

Şu haliyle G.Gönül'ün yarısı kadar futbolcu değil uğur ancak formda halini bilemeyiz ama şu anda Uğur'u Gökhan'dan iyi demek için iki futbolcuyu izlememiş olmak gerekir

Bu kadar kondisyon eksiğini kapatabilecek mi acaba,çok zor.İnşallah sabri'ye kalmayız yine.

Şu haliyle G.Gönül'ün yarısı kadar futbolcu değil uğur ancak formda halini bilemeyiz ama şu anda Uğur'u Gökhan'dan iyi demek için iki futbolcuyu izlememiş olmak gerekir

Zaten şu anda izleyemedik ki.Biz izlediğimiz kısmıyla söylüyoruz ve ligin başında izlediğimiz Uğur Gökhan'dan çok daha iyi bi oyuncu.Tabiki kondisyon eksiğini kapatamazsa Gökhan'dan iyi olamaz ama bence en kısa sürede kapatacaktır.

Bence de kesinlikle daha iyi ama alıntı yaptığım arkadaş Gökhan ofansif anlamda daha iyi gibi bir imada bulunmuş o yüzden özellikle o konuyu belirttim. Tabi oynamayınca uzun zamandır birçok arkadaşımız unutmuş olabilir o bindirmeleri.

Haklısın.Sadece Gökhan hızlı olduğu için bindirmeleri etkili gözüküyor ama ona bakarsan Sabri'de hızlı.Mesele hızlı bindirmekte değil doğru yerde bindirip iyi orta açabilmekte.Mübarek Uğur bi orta açardı golü atamayan forveti dövüyolardı.:D

Sabır lazım Uğur'a 1-2 ay sonra eski günlerine dönecektir.

Haklısın.Sadece Gökhan hızlı olduğu için bindirmeleri etkili gözüküyor ama ona bakarsan Sabri'de hızlı.Mesele hızlı bindirmekte değil doğru yerde bindirip iyi orta açabilmekte.Mübarek Uğur bi orta açardı golü atamayan forveti dövüyolardı.:D

Fenerli Gökhandan bahsediyorsaniz eger cok güzel bindirmeler yapiyor ama son pas ve ortalari berbat.

Sabrinin yaptigi kadar olmasada, cogu ataklarin icine ediyor.

Ugurun ise son paslari ve ortalari cok iyi.

Bugun de adrese teslim bi orta acti Barosa, gol da oldu hiyar ofsayt verdi :)

1-2 ay icinde Ugur eski performansini yakalar diyorum...

Hatta daha da iyi olur insAllah.

Arkadaşlar maçı izlemedim.E acaba Uğur hala topu durdurup mu orta açıyor?Yoksa kontrol etmeden direk yapabiliyor mu artık?

Arkadaşlar maçı izlemedim.E acaba Uğur hala topu durdurup mu orta açıyor?Yoksa kontrol etmeden direk yapabiliyor mu artık?

Durdurmadan dağa taşa vuracağına durdurup asist yapmasını tercih ederim. Zaten Uğuru orta konusunda başka bir sağ bek ile karşılaştırmamak lazım çünkü ortaya kesmiyor al da at diyor;)

Kondisyon eksiği olması gayet normal nerdeyse 1,5 sene top oynamadı. Ama yaşıda genç çok rahat toparlar

Geri
Üst Alt