#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

Valla ben çok beğendim bugün. Topa ve bölgesine tamamiyle hakim. Sıksık bindirme yaptı bugün. Korner direğinin orda Nonda 'nın kafasına nefis bir orta gönderdi. Top tekniğini bu yüzden Sabri 'den çok üstün.

Bende begendim Uguru. Hücumda bazen aksadi ama savunmasi iyiydi.

Zaten belli oldu. Hep onu görsek sag bekte.

Bugün çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim ama yavaş yavaş olacak inşallah, eski Uğur'u göreceğiz yakında.

daha tam hazır değil sakatlanmadan önceki uğur yok henüz ama sabriden az korkutuyor beni ona verilen şansı uğura verseniz geleceği yer bambaşka olur bakalım rijkaard sabırlı olacak mı yoksa yeni biri mi geliyor

Belki eskisi gibi bindirmeler yapıp, nokta ortalar ile tehlikeleri beklenildiği düzeyde gerçekleştiremedi ama sağ bekte bazıları gibi saçma saçma işler de yapmadı.. Adam kademeyi biliyor, müdahale nedir, nasıl ve ne zaman yapılır bunları biliyor..

önce defans dedi işini iyi yaptı tıpkı balta gibi. elbet hücumada gerekli katkıyı yapacaktır kendine güveni geldikce.

biraz zamana ihtiyacı var.

ugur tam formuna kavuşunca oraya ne transfer gerekir nede sabri-serkan ikilisi kesebilir.

Balta'dan iyiydi, gerisi fasafiso :) Fakat ben fazla begenmedim, zira daha bildigimiz Ugur'un %50'si bile degil.

eski formunda degildi zaten okadar agır sakatlıktan sonra kimse eski formunda olamaz zamanla hersey güzel olacak

biraz zamana ihtiyacı var ama sabriden formayı alacakdır.

ugur'un bu hali sabriden iyi

form yakalarsa o ozledigimiz akinlar olur

ugur verkaçlara girer, iyi orta açar

Uzun bir sakatlık dönminin ardından güzel bir maç çıkardı Uğur.Şanssızlıklar peşini bırakırsa Sabri'den formayı alacaktır.

Çok beğendim Uğur'u çok istekliydi,bravo sana bu kadar büyük sakatlıktan sonra helal olsun!

zaman kolay degil boyle agır sakatlıktan cıkıp hemen süper oynamasını beklemek

netanya macinda 5.golde aydin'a verdigi pas harikaydi

Geri
Üst Alt