#3 Uğur Uçar

Cevap: #3 Uğur Uçar

Uğur eski formunu daha yakalayamadı. Sabri de çok formda. Onun için Sabri oynar.

Beğenmedim gene her atakta ilerideydi defansçok boş kaldı ortaları çok kötü pozisyonları harcadı ortaları düzeltmezse işimiz var

1.5 yıl oynamadı ama yavaş yavaş kendine geliyor.

Topla çok iyi. Eski atak performansı yok. Fakat önünde oynayan Keita'nın dominantlığıdır bunun sebebi. Savunmada çok iyi, Sabri'den çok daha fazla futbol aklı var ayrıca. Ben beğendim bugün. Sakatlığı ciddi değildir umarım.

Sakat sakat oynadi, biraz toleransli olun. Sabri'nin bu sene ki formu ile Zambrotta gelse Anadolu topcusu gibi siritir. Ugur kendini toparlama surecinde.

Sabri orta sahaya, Keita sağ açıka alınırsa Uğur sağbekte banko olur. Sağ kanadımız çok güçlenir. Ama hayatımda gördüğün en tutucu Teknik Direktör Rijkaard bunu yapmaz!

Ben hep begenmişimdir uguru bugunde savunma anlamında cok iyiydi sakatlıgının vermiş oldugu rahatsızlıkla cok ileri cıkmadı. Uguru stoper denemek lazım.

Uğur Ali Samiyen'de çok iyi deplasman da çok kötü oynuyor,bunun nedeni de Ali Samiyen dışında kendini rahatsız hissetmesi(sakatlık onda bu korkuyu yaratmış),bence bu konuda psikolojik tedavi alırsa,onun açısından iyi olur,ama ben bu maç genel olarak beğendim.

daha iyi olacak uğur, sakatlıktan sonra günbegün aşama kaydediyor ve bunu hep beraber keyifle izliyoruz, izleyecez..

Kimse değinmemiş. Sezonun en flaş oyuncularından Hurşutu ki Gökhan Gönülü süründürmüştü, sahadan sildi adeta.

evt ya noldu herkese calim atan hursite

bu arada ugur yeni bir sey ogrenmis cok hosuma gidiyo

adamlarin sol aciginin arkasi donukken guzel bir faul yapiyor on;arin sahasinda once basip

ama guzel faul sari kart yenmicegi bir sekilde

bu nedenle o kanattan atak yemiyoruz

Uğur için biraz daha sabır lütfen . Tamam kötü oynuyor ama az daha futbol hayatı bitecekti . Bunu düşünelim

Ugur gayet iyi oynuyor bence. Hucumdaki tutuklugunu atlatirsa Sabri'yi kesebilir. Defansi Sabri'den daha iyi zira.

Ankaragücü maçında Murat Duruer'den yediği çalım ve sonrasında gelen golü hala unutamıyorum.

Geri
Üst Alt