#3 Uğur Uçar

Cevap: #3 Uğur Uçar

Sabri varken Uğur en fazla solbekte oynar

Yok abi eski Uğur değil ciddi sıkıntılar yaşatıyor her maç bize.

Ciddi şekilde bek eksikliği yaşıyoruz bugün maçta bunu bariz şekilde gördük.Hakan ve Sabri olmayınca çok fazla sırıtıyor bizim kanatlar.

Uğur kötü oyuncu demiyorum ama sakatlıktan sonra eski Uğur'u bulamadık karşımızda. Umarım en yakın zamanda form tutar ve eski günlerine geri döner.

Uğur da sanki 10 yıldır ilk 11'de başlamış gibi oynuyor.

Helal olsun.

Bugün golde adamını kaçırdı ama ben Uğur'a birşey diyemiyorum çünkü çok büyük bir sakatlıktan döndü...Eski Uğur'u özledik umarım en kısa zamanda kendini bulur...

cok agir, hizli kanat oyuncular karsisinda cok zorlanir

Uğur 'dan çok şey bekliyorum. En azından eskisi gibi rakip takımın sıfırına kadar inecek, orta açmayıp pas atacak düzeyde oyun oynamasını bekliyorum. Çok daha iyi olacak Uğur.

Sakatlık bitirmiş bu çocuğu Gerçi solda oynadı diyeceksiniz ama bu sene sağda oynadığı maçlarıda gördük .

ofansta sıfır zaten ağır defans vardı bide ugur eklendi bu ağırlığa

Yahu söylesin birisi. Daha önce bu adamın sol bekte oynamışlığı var mı ? :o

solda sıradan bi oyuncu görüntüsü veriyo umarım artık onu solda görmeyiz

Sağda daniel alvesdi sola gecince ibo üzülmez oldu :rolleyes:

sakatlığın etkisiyle eski günlerinden çok uzak.

Defansın sağında da eski başarılı defansını ve ofansını göremedik ne yazık ki. Hele ki solda normal olarak varlığı bile tartışılır.

İster sağ bek olsun ister sol bek ister ortada asla iyi oyuncu değil normal bir oyuncu

Sağ bek de oynarken de pas hatalarıyla ünlüydü veya önüne bir adam geldiğinde çalım atamıyordu yavaş

Herkes yıldız olmasını bekliyordu uğurun ama ben nedense hiçbir zaman görmedim öyle bir şey 6-7 maç iyi oynadı konya maçında sivas maçında nondaya asist yaptı falan da o kadar zaten o zaman da aman aman bir oyuncu değildi hala da öyle hatta daha da kötü

galatasaray da oynayacak kapasitesi yok.her altyapidan cikan oynar diye bi kuralda yok.abartmayim ama ilk 10'daki hic bir takimda da oynayamaz.sakatlikla ilgisi yok,teknik nerdeyse sifirin alti.

Sakatlık seni bitirmiş. Nazar değmiş sana. :(

Hey gidi Uğur Sabri'nin iki yıl önceki durumuna düştün alay konusu oldun. Kendine gel toparlan.

Ugurun bi kabahati yok Ugur her takıma lazım bir oyuncudur evet yıldız bir oyuncu degildir ama istikrarı olan bir oyuncudur ayrıca jokerdir sag bek stoper hatta sol bekde oynar elinden gelenin en iyisinide yapar bi suclu aranıcaksa en sonlarında ugur

Geri
Üst Alt