#3 Uğur Uçar

Cevap: #3 Uğur Uçar

Milyon euolar verip başka bir takımdan almadık Uğur'u ayrıca yaşıda genç altyapıdan çıkan bir oyuncuya sabır göstermemiz gerek.

Ugur kotu falan degildi herifler onun kanadindan gelemediler dogru duzgun ne varsa Emre Gungor'de vardi masallah kendisi hali sahada oynayan gobekli abiler gibiydi :o :o

Ugur form tutturunca WOW dedirtir, demedi demeyin..

Sakatlanmadan önce çok iyi oynuyordu o sakatlığı olmasa şu an çok daha iyi seviyede olurdu yine de zamanla daha iyi duruma gelecektir.

Futbolcuları karalamaya gerek yok. Uğur, Emre Güngör falan iyi bir takımda, iyi işler yapacak adamlar. Sorun başka yerlerde.

eski uğur nerde, şimdiki uğur nerde. top çalma malesef resmen 0 olmuş uğurda, bu şekilde de bek oynayamaz.. çok üzülüyorum uğur böyle kötü oynayınca.. çok severim çünkü.

Ugurun bi kabahati yok Ugur her takıma lazım bir oyuncudur evet yıldız bir oyuncu degildir ama istikrarı olan bir oyuncudur ayrıca jokerdir sag bek stoper hatta sol bekde oynar elinden gelenin en iyisinide yapar bi suclu aranıcaksa en sonlarında ugur

Joker'de 10 kere topla çıkıpta 9'unu rakibe atan joker ben yırtıp atarım.Takımı yakan joker mi olur.

Sakatlanmadan önce çılgınlar gibi bindiriyordu sağdan bu adam,yaptığı asistlerde cabası.Bursa deplasmanında Ümit'e verdiği pası hatırlayın en azından.1,5 yıl topa değmemiş bir oyuncu için dediklerinin cidden ayıp.

Sakatlanmadan önce çılgınlar gibi bindiriyordu sağdan bu adam,yaptığı asistlerde cabası.Bursa deplasmanında Ümit'e verdiği pası hatırlayın en azından.1,5 yıl topa değmemiş bir oyuncu için dediklerinin cidden ayıp.

Hazır değilse oynatılmasın Alparslan niye gönderildi? Bunu sorgulamak gerek sol bek yok takımda.

Sakatlanmadan önce kaptanlık adayıydı be, off off. Ulan TFF !

Dünkü maçta eleştirilmesi gereken son kişilerden biri Uğur Uçar'dır.

Uğur dün sadece defans yapabildi. Herhangi bir atak yapma başarısı gösteremedi. Dolayısı ile Uğurdan sol bek yaratmak çok zor. Bir kaç defa denendi ve görüldü artık denemenin anlamı yok. İnşallah Uğuru bir daha sol taraflarda bir yerde görmeyiz.

Uğur'dan sol bek,

Arda'dan forvet,

Santos'tan forvet

Barış'tan sağ açık

Caner'den sol bek,

Emre Güngör'den sağ bek

O-LA-MAZ!

Uğur'dan sol bek,

Arda'dan forvet,

Santos'tan forvet

Barış'tan sağ açık

Caner'den sol bek,

Emre Güngör'den sağ bek

O-LA-MAZ!

Güzel demişin kardeş. Ama eleştirmekle olmuyo bu iş. Madem ki bundan bu olmaz diyorsun bana şuanki kadronun ve sistemin olurunu söyle.

Güzel demişin kardeş. Ama eleştirmekle olmuyo bu iş. Madem ki bundan bu olmaz diyorsun bana şuanki kadronun ve sistemin olurunu söyle.

Kayseri maçına şu 11'le çıkmalı Rijkaard:

-------LeoFranco-------

Uğur-Neill--Servet-Caner

---------Sarp----------

-----Elano--Ayhan-----

--Keita*---------Arda--

---------Gio*----------

Kayseri maçına şu 11'le çıkmalı Rijkaard:

-------LeoFranco-------

Uğur-Neill--Servet-Caner

---------Sarp----------

-----Elano--Ayhan-----

--Keita*---------Arda--

---------Gio*----------

Bencede doğru olanı bu fakat tek bir farkla. Ben ki Ayhan'ı bu forumda en çok savunan kişiydim. Ancak Ayhan Anadolu kulüplerinde bile artık zor oynar. Futbolu, fizik gücü çok gerilemiş durumda. Oraya Barış'ı koymak lazım.

Ayrıca bence sistem 4-4-2 olmalı.

Uğur sağ bekte doğru düzgün oynamıyo bide sol bekte oynatıyolar. Caner in sol bekte ki en kötü hali Uğur dan kat kat iyidir.

Gazetelerdeki ceza işleri de doğruysa daha da vahim olur durum.:o

Keita'yı hemen 11'de oynatmaz Rijkaard. Bunu unutun bence. Nedenine gelirsek tam hazır değil sanırım, bu Antalya maçında 18'de bile değildi öyle biliyorum. Rijkaard hazır olmayan oyuncuyu bir önceki maç 18'e almıyorsa, diğer maç zor 11'e alır. Ama inşallah oynar bakalım...

Geri
Üst Alt