#3 Uğur Uçar

Cevap: #3 Uğur Uçar

Paftan oynatabileceğimiz bir solbekimiz yok mu?Ne kadar kötü olabilir ki?Hiç değilse iki tarafta bozulmaz.

-------LeoFranco-------

Neill-Emre--Servet-Caner

---------Sarp----------

-----Elano--Emre Çolak-----

--Gio---------Arda--

---------Keita----------

-----------------ufuk----------------------

neill-----emre güngör------servet------caner

sarp---------elano--------barış

keita---------gio-------- arda

karşı çıkmayın yakarım bu siteyi :D

bugün rezalet bir oyun sergiledi.Sabrinin geri gelmesini dört gözle bekliyorum.

Helal olsun.

Müthişti defansif olarak. Ortaları bir kaç kez dağlara taşlara yolladı. Zemine bağlıyorum ve hatta bir tanesinde düz giden topun hafif yükseldiğini gördüm.

Müthişti defansif olarak. Ortaları bir kaç kez dağlara taşlara yolladı. Zemine bağlıyorum ve hatta bir tanesinde düz giden topun hafif yükseldiğini gördüm.

evet katiliyorum sende benim gibi maci dikkatle izleyenler arasindasin skor taraftari degilsin, adam müthis savunma yapti, ofansif anlamdi vasatti ama defansif anlamda süper, uzun zamandir böyle positif savunma yapmamisti!

Defansif olarak idare eder ama hücumda yeterli değil, hatta hiç yeterli değil. Sabri'yi çok özledim.

İlk yarı rezil, ikinci yarı fırçayı yemiş belli biraz daha düzeldi ama sağlam bir Sabri'yi kesecek adam değil. İlk yarıda hele top sürerken topu ayağından açıp kayserili oyuncuya kaptırıp birde üstüne topa kayması yüzünden ve müdahele edemeyip pazara gitmesi neticesinde sağ kanadımız metrobüs yoluna döndü. En az 3 kere bu hareketi yaptı. Kesinlikle sakatlıktan önceki Uğurla sakatlıktan sonraki Uğur arasında çok büyük fark var. Sakatlıktan önce teknikti top ayağına yakışıyordu ve çok isabetli ortalar açıyordu, bunun yanında defansif anlamda da iyiydi.

savunma cok iyi yapti gercekten ama ofansa yardimci olamiyor.

Hücumda biraz daha etken olursa o zaman Sabri'ye formayı vermez. Sabri'nin hücumu iyi defans anlamında sıkıntısı var Uğur'un da defansif olarak etkisi büyük ofansif anlamda etkisi çok az. Kanattan getirdiği topların çoğunu Keitaya verdi. Oysa ki biraz daha topla oynamalı.

Çok beğenmedim kendisini. Bu takımda bu haliyle ancak yedek olur, Sabri geldiğinde zaten şansı bile kalmaz. Serkan Kurtuluş oynasaydı bari bazı maçlarda geçen sene iyi maçları da vardı adamın hücuma da destek veriyor hem.

Bu adam Gaziantep'te ya da ne bileyim Manisa'da oynuyor olsa bir tanemizin bile aklında kalmaz şurada şöyle bir oyuncu var diye. O beğenmediğiniz Sabri'nin savunma yapmayan halini 10 kez tercih ederim. Altyapıdan çıkmış olmanın ekmeğini yiyor, sakatlanmadan önce de öyle bizim seviyemizde takımlarda oynayacak oyuncu değildi şimdi de değil.

Futbolu unutmuş tek yorumum bu,top eline ayağına dolanıyor,zaten yokluktan oynuyor.Keita'yı bozduğunu düşünüyorum.

Geri
Üst Alt