#3 Uğur Uçar

Cevap: #3 Uğur Uçar

Her geçen maç daha iyiye gidiyor bugün defansif olarak iyiydi.2-3 maç sonra eski Uğur'u göreceğimizi düşünüyorum(ofansif olarak)

Mukemmel oynadi, siz istiyosunuz ki habire cikip orta yapsin. Ugur defansif olarak harikaydi, zaten deplasmanda boyle oynamasi en iyi.

her mac bırazdaha ustune koyuyor bugunde fena değildi aslında

ugur'un kanadindan saldirirken at madrid hiç korkmadim, çunku guven veren bir yapisi var, tilki gibi, kademeye iyi giriyor,

Neill kaç kez kademeye girdi nesini beğendiniz anlamadım,presi yeyince eli ayağına dolaşan adam iyi oynamamıştır benim düşünceme göre.Sabri'yi mumla aradım.

Görevini yaptı simaoyu durdurdu ondan zaten iyi pas atmasını çalım atmasını hiçbir zaman beklemedim ama defansı iyi

Şimdi bazı arkadaşlar diyorki ofansif yönden hiç katkıda bulunmadı. Arkadaşlar Allah aşkına dün bizim bekler ofansif olarak katkıda bulunmaya çalışsaydı skor böyle olurmuydu? Oynadığımız takımda çok ciddi adamlar var.

Ben çok beğendim Uğur'u. Defansif yönünü kusursuza yakın oynadı. Hatta kusursuz oynadı. Samiyen'de ise Sabri'den şaşmamak gerekiyor.

Defansif açıdan iyiydi. Arada bir ileriye çıktı ama Keita'ya hiç destek olmadı.

Bu haliyle Sabri geldikten sonra Galatasaray'ı kenardan izler.

Bence gayet iyi oynadı..Tabi bi sabri gibi patlayıcı özelliği yok ama bayağı top çaldı benim gördüğüm..2 senedir top oynamamış adam tam formuna bulması 1 sezon sürer bence.Çok ağır bi sakatlık geçirdi..

evet dünkü maçta kendisinden beklenen defans olabilir ama sakatlıktan döndüğü andan bu yana geçerli bi durum ileri çıkışlarındaki eksiklik hatta neredeyse beceriksizlik derecesinde sadece dünkü maçla alakası yok..

Bunda belki defansif anlayışımız da etkili olmuş olabilir ancak ben dün görevini iyi yaptığını düşünüyorum.

Ben böyle bek istemem arkadaş :D Sabri gibi ciğeri yok

ama maçta görevini yaptı

Geri
Üst Alt