#3 Uğur Uçar

Cevap: #3 Uğur Uçar

Sakatlık bir adamı nası bitirmiş ama. Defansif olarak Sabri'den iyi ama ofansif olarak etkili değil.

Ben iyi oynadıgını düşünmüyorum,6-7 tane topu gereksiz yere ileri dikti.

Defansıf olarak belki iyi olabilir ama top kullanma konusunda çok telaşlı ve acemi gördüm.

Sakatlık Ugur'u çok çok geriye atmış,umarım en yakın zamanda eski formunu yakalar ama şu Ugur ile Sabri arasında dağlar kadar fark var.

Yok sakatlıktan önce iyiymiş,yok sakatlıktan sonra düzelicek falanmış..

Uğur Uçar bu takımda oynayacak kapasitede değildir.Artık bazı gerçekleri görelim.Galatasarayın iyiliği için görelim.

Yahu ileriye doğru top atıyor direk kaleciye veya dışarıya gidiyor.Yemin ediyorum tekniği biraz iyi olan adam olsa 2,3 net pozisyon yakalardık..Yahu adamın ayağına at demiyoruz ama yakınlarına atsa rakip alsa bile presle falan genede tehlike yaratılabilirdi.

Eğer eski formuna dönebilirse ki gitgide düzeliyor Sabri'yle tatlı bir forma savaşı verebilirler:)

Eski bildigimiz Ugur-yeniden yapilanan Sabri, en az 10 sene sagbek aramayiz. Turkiiye ve Avrupa'da rotasyonlu oynayabilecek mukemmel bir sisteme gireriz o mevkii de.

10 top kaybıyla en çok pas hatası yapan 2. futbolcumuz olmuş. Birincisi Keita, o da 15 top kaybı yapmış ama Keita uçta oynuyor. Uğur eski formuna ulaşamazsa Sabri 'den formayı alması çok zor.

10 top kaybıyla en çok pas hatası yapan 2. futbolcumuz olmuş. Birincisi Keita, o da 15 top kaybı yapmış ama Keita uçta oynuyor. Uğur eski formuna ulaşamazsa Sabri 'den formayı alması çok zor.

Uğur'un yaptığı katı defansı es geçemeyiz. Bu konuda Sabri'den çok üstün.

Semih ileri gitmezsen defansın doğal olarak kuvvetlenir:) Sen akıllı adamsın bilirsin bunları. Sabri bir maçta en az 3-4 kez çizgiye iner. Toplu-topsuz. Sabri Uğur'un 2-3 maçta yaptığı bindirmeden çok bindiriyor çoğu maçta. Keita'nın coşmasındaki en büyük etken. Bunları atlamayalım.

Bence Uğur'un savunulacak bir tarafı kalmadı. Aldığı her topu şişir, rakibe ya da taca at. Orta sahayı 3 kez geç... Bu maç için konuşmuyorum acımasız da olmak istemiyorum ama benim görüşüm çok vasat bir youn ortaya koyuyor. Top rakipteyken iyi ama bizim gibi büyük takımlar için asıl önemli olan ayağındayken ne yaptığın...

Uğur'un çok başarılı bir stoper olacağına inanıyorum.

Denenmesi şart.

bitik bir görüntüsü var.sanırsın yaşı 35.kuvvetlenmesi gerek

Ayağının üstü ile topun altında girerek sert isabetli ortalar yapmaya başladı. Öğrendi.

Savunması zaten çok iyi Uğur'un.

Oyunu okuma, pozisyon alma açısından da gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Yıllardır çok tecrübelendi Uğur.

Ancak, teknik olarak iyi değil. Pas tekniği olarak. Pas hatası çok.

Ancak, geri dönüşlerde iyi değil. Çakılı bir sağbek olarak çok iyi.

Keske Sabri Madrid macinda oynayip Simao ve Reyes'e karsi iyi bir rezil olsaydi da goreydiniz. Ugur'un yaptigi savunmayi Sabri ruyasinda goremez.

Geri
Üst Alt