Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Şarkı Yollama Saat 23:00'de Son Bulacaktır ! ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şarkı Yollama 23:00 Tarihinde Son Bulacaktır ! ..
23.00 tarihinde ne lan?D
Son günlerde üzerime inatla oynanmaya çalışan oyunların farkında olarak diyebileceğim tek şey : Sizin ekinlerinizin bittiği yerde bizim ağaçlarımız vardır yiğenler.
Bundan mütevellit, bu gönül dostunuzu daha fazla yıpratma çabası içinde olacaklara tavsiyem, arkandanımda ki sessiz çoğunluğun sesine kulak vermeleri ve çıkardıkları savaş baltalarını toprak altına gömmeleridir.
Saygılarımla,
GSC Bağımsız Lobi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Asma
yarışmada paralel bağlantılar var sezinliyorum![]()
![]()
Son günlerde üzerime inatla oynanmaya çalışan oyunların farkında olarak diyebileceğim tek şey : Sizin ekinlerinizin bittiği yerde bizim ağaçlarımız vardır yiğenler.
Bundan mütevellit, bu gönül dostunuzu daha fazla yıpratma çabası içinde olacaklara tavsiyem, arkandanımda ki sessiz çoğunluğun sesine kulak vermeleri ve çıkardıkları savaş baltalarını toprak altına gömmeleridir.
Saygılarımla,
GSC Bağımsız Lobi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Asma
arkadaş siz benı dınlemıyormusunuz?
su adamı öldürmeyın dedım
25 28 civarı süründürün
taş maş atın bişey yapın öldürmeyin
daha ona yapıcağımız çok sey var
son uyarı
kendınızı verın su ıse dosta dusmana oh dedırrtırmeyın
![]()
Demirden korksak kafamıza takmazdık kardeş.
Yarın muhtemelen bu saatlerde biz şampiyonluğu iskoç viskimizi yudumlayarak kutlarken, sen kim bilir ne hallerde olacaksın Alpay. O yüzden daha fazla kendini acınacak duruma düşürme bence.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Rv5pB9-nWPg[/media]
Ekli dosyayı görüntüle 16805
YARIN bu saatlerde ben (temsili)
Liste belli oldu mu ?
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Rv5pB9-nWPg[/media]
Ekli dosyayı görüntüle 16805
YARIN bu saatlerde ben (temsili)