30.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpay sağa sola layk atma sen bu yapılanmada yoksun

küllerinden doğdun demek hayatta başarılar ama yeni oluşumdan verim almak için zamana ihtiyacın olacak

tabi henuz genc bi ekibiz

merdivenleri geçen sefer olduğu gibi tek tek çıkacağız

genç bir ekip olduğumuz kadar geçen seferki gibi küstah isimlerden olusmayan bir ekip.

gs lisesi mezunlarının birbirine olan bağlılğın bi benzeri bizde de mevcut.

tahminen 35 37. yarışmalar civarı yeni yapımız rayına oturacaktır.

ogüne kadar sabırla tarlaları sulayacağız

ekinler baş verdiğinde ise alpaya ağlayacağız..

soner arıca..​

alpay sağa sola layk atma sen bu yapılanmada yoksun

%C4%B0hanetin-Bedeli.jpg

İyi filmdir tavsiye ederim kardeşim.

Vasfi ulaşıcaktı size noldu?

listeyi vermedi mi hala?

Vasfi bana ulaşmadan ben ona ulaştım. Çok ölümcül bir plan yaptım. Birazdan özel mesajla yollarım. Onaylarsan sadece kazanmakla yetinmeyeceğiz, aynı zamanda Alpay'ı da otomatikman sonuncu yapacağız. Bir taşla iki kuş vurmuş oluruz. :ka19:

Vasfi bana ulaşmadan ben ona ulaştım. Çok ölümcül bir plan yaptım. Birazdan özel mesajla yollarım. Onaylarsan sadece kazanmakla yetinmeyeceğiz, aynı zamanda Alpay'ı da otomatikman sonuncu yapacağız. Bir taşla iki kuş vurmuş oluruz. :ka19:

bırakın sonuncu yapıp öldürmeyin

25 civarı süründürün.

Şu ana kadar en az 10 yarışmacı ile konuştum. Yani en kral şarkıyı paylaşsan bile bu 10 kişiden sana oy çıkmayacak Alpay. Şarkını da sağolsun Burak kardeşim gönderdi bana. :ka19:

Özellikle Osman'a yaptığın darbe girişimini affetmeyeceğiz Alpay.

images

Demirden korksak kafamıza takmazdık kardeş.

Alanen şike var . Deringscimbom haklıymış ..

Bende az çok tahmin etmiştim ama :apathy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt