- 27 Ocak 2010
- 59.383
- 30.992
- 3.523
Eurovision tarihinde ilk kez ittifak halinde yarışacağım. Müttefikim hepinizin yakından tanıdığı büyük komutan @Osman Uzdu
Vasfi ulaşıcaktı size noldu?
listeyi vermedi mi hala?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eurovision tarihinde ilk kez ittifak halinde yarışacağım. Müttefikim hepinizin yakından tanıdığı büyük komutan @Osman Uzdu
alpay sağa sola layk atma sen bu yapılanmada yoksun
küllerinden doğdun demek hayatta başarılar ama yeni oluşumdan verim almak için zamana ihtiyacın olacak
alpay sağa sola layk atma sen bu yapılanmada yoksun
![]()
İyi filmdir tavsiye ederim kardeşim.
Vasfi ulaşıcaktı size noldu?
listeyi vermedi mi hala?
Vasfi bana ulaşmadan ben ona ulaştım. Çok ölümcül bir plan yaptım. Birazdan özel mesajla yollarım. Onaylarsan sadece kazanmakla yetinmeyeceğiz, aynı zamanda Alpay'ı da otomatikman sonuncu yapacağız. Bir taşla iki kuş vurmuş oluruz. :ka19:
Eee, ben.![]()
@Vasfi Vural durum vaziyet nedir çocuklara ulaştın mı 12 p verecekleri şarkımı ilettin mi
Vasfi bana ulaşmadan ben ona ulaştım. Çok ölümcül bir plan yaptım. Birazdan özel mesajla yollarım. Onaylarsan sadece kazanmakla yetinmeyeceğiz, aynı zamanda Alpay'ı da otomatikman sonuncu yapacağız. Bir taşla iki kuş vurmuş oluruz. :ka19:
bakıyorum da tarlalar sürülmüş ekinler yeşermeye başlamış![]()
![]()
![]()
Demirden korksak kafamıza takmazdık kardeş.