#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

beyler fanatik gazetesinde Dos Santos umuzun opsion bedelinin 3.5 milyon euro oldugu belirtilmiş.Bilgisi olan var mı ?

Ben 6 milyon euro diye biliyordum bu arada dos santos Galatasaray'da görmeyi hayal ettiğim yabancı genç oyunculardandı birde bojan'ı görmek istiyorum seneyede o gelir inşallah :)

Aslan kayıp istemiyor

Ligde lider Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde bulunan Galatasaray, bu akşam Denizlispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada mutlak 3 puanı hedefliyor.

Ligin dibine adeta demir atan Denizlispor'u yenerek yoluna firesiz devam etmek isteyen Galatasaray'da, yeni transfer Giovani Dos Santos da kadroda yer alıyor.

Sarı-kırmızılı ekipte Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili Milli Takımı'nın formasını giyen Keita, bu maçta da takımındaki yerini alamayacak. Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ile Hakan Balta da maç kadrosundan çıkartıldı.

DENİZLİSPOR-GALATASARAY

STAT: Atatürk

SAAT: 19:00

HAKEM: Halis Özkahya

YAYIN: Lig TV

DENİZLİSPOR: Özden, Ahmet Cebe, Burak, Bajic, Çağlar, Braga, Berberoviç, Fatih, Güray, Angelov, Youla

TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu

GALATASARAY: Leo Franco, Uğur, Lucas Neill, Servet, Serkan, Mustafa, Barış, Elano, Arda Turan, Caner Erkin, Joao Alves

TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

O ne sürat öyle yarabiim :D

Bu adam böyle hırslı ve hızlı oynasın vay rakip defansların haline.

Iyi kumas da alkislanicak birsey yapmadi.

jo'nun golünden önce Mustafa Sarp'ın önüne yuvarladığı top ile Sarp'ın oraları karıştırmasına sebebiyet verdiği için kendisini tebrik ediyor ve golde payı olduğunu düşünüyorum..Sami Yen'de fena oynar demeden de geçemeyecem..

Öncelikle forman hayırlı olsun.

ilk maçın heyecanıydı golün hazırlayıcısı sendin hele o topa nasıl kafa vurdun :)

bnce kanat adamısın forvette yapacagını zannetmıyorum.

O hizlanmalari, topu sürüsü yetti :)

Athletico Madrid maçında

Santos ---- Elano ---- Arda

----------- Keita ----------

Şeklinde oynamalıyız.

Athletico Madrid maçında

Santos ---- Elano ---- Arda

----------- Keita ----------

Şeklinde oynamalıyız.

Elano orda etkili olamaz. Elano'dan verim almak için tekrar 3'lü orta sahaya dönmek gerekiyor. (İlk yarıdaki oyun sistemine yani 4-3-3'e)

.......Sarp

..Elano...?

gibi.

Biraz bencildi sanki ama ilk maçında istekli olmasına verilmeli :)

İyi yardırdı.

Geri
Üst Alt