#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

adam sadece mekiskanin ardasi dedi yani popüler ve potansiyel acidan. hemen yerden yere vurdunuz bi sakinlesin. arda ile giovani ayni demedi... bizde de mesela arda türkiyenin messisi diyen var... arjantinliler de aceba "arda messinin pabucu olamaz" diyor ? hayir neden ? cünkü kiyaslama sadece ülkenin en iyi oyuncusu olarak yapiliyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bazi insanlar hemen agresif ve baska bir yeriyle anlar lafi yada isine nasil gelirse ;)

1.si Arjantinliler neder onu bilemem ama ben bu konu hakkında yorumumu yaptım bu benim düşüncem.

Seni bu kadar kasıntıya sokan neyse sen o problemini hallet dostum.

YouTube - giovanni dos santos

Ipswich te gösterdigi performanslardan kücük bir kesit. bu cocuk umarim tribünleri cok heyecanlandiracak. :)

baslik da süper. "Giovani isnt a starter at tottenham, the coach must be stupid or something"

yani bu cocugu oynatmayan td deli filan olmali diyorlar.

yusufun geçen sene orta sahadan alıp yürüyerek kale çizgisine gittiğini düşününce gio bu hızıyla ribery etkisi yapıcaktır özellikle gelecek sezon başından itibaren her hafta konuşulacaktır...

meksika'nin Arda'si derken bazi arkadaslar yanlis anlamis sanirim. Bizim icin Arda ne kadar degerliyse onlar icinde Giovani okadar degerli demek istedim. yani adamlarin göz bebegi Giovani. az önce meksika tv sinde yayinlanan iki tane program seyrettim. adamlar enine boyuna tartisiyorlar. türkiye liginde ne yapar, oyun tarzini benimsermi, dogru bir adim mi...adamlar ekstra muhabir yollamislar istanbula la. var mi ötesi. :) isteyen seyretsin.

Gio dos Santos fue presentado con Galatasaray - ESPN Deportes Video - ESPN Deportes

¿Giovani cumplirá expectativas? - ESPN Deportes Video - ESPN Deportes

Türkiye'nin teknik kapasitesi en yüksek oyuncuları sıralamasında ilk 3'ü almışmıyızdır sizce ?

1-Arda

2-Keita

3-Gio ?

Milli takım performansı gerçekten harika,burada bulacağı ortam onu başarıya götürecektir ve inşallah uzun yıllar bizle kalacaktır.Bugün önemli bir gün bakalım kısa zamanda olsa forma bulması sevindirecek beni.

B_0e95662a02ff4e9ac1d8010e4625fadf.jpg

Bunlar çantalarına ne koyular ki o kadar büyük çanta alıyorlar :D

Ben 1-2 haftalık tatile giderken çantayı anca o kadar doldurabiliyorum :p

Bugün son 10 dk falan oynayabilir.

Kafile 19 kişi. Muhtemelen 18' de olmayacak.

Neill'in kankaları sakat Baros ve Kewell tek başına kalmış yiğidim :)

Geri
Üst Alt