#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Fizik teriminin içine kondüsyon/güç/dayanıklılık da giriyor. Barcelona'da izlediğim Gio'dan fizik olarak çok çok eksik. Siz bu haliyle yetiniyorsanız, o sizin bileceğiniz iş. Zaten bazı taraftarlar için isim performanstan daha önemli.

Şu haliyle çok çok eksik denemez. Gio güçlü ve dayanıklı olmayan bir oyuncu değil ki kolay kolay yıkılmıyor, ikili mücadeleye pek girmiyor zaten hızından dolayı çok bulaşmıyor o işlere fakat girdiğinde görüyorum yıkılmıyor kolay kolay. Zaten kondisyonu da fena sayılmaz şu haliyle tabii eksik adam 2 senedir doğru düzgün maç yapmamış ama çok çok eksik felan da denemez. Şu hali bile gayet iyi. Seneye inşallah daha da iyi olacaktır.

Sadece geçen sene fazla top oynayamadı bu adam.

Benim anlamadığım Dos Santos'un yaşı daha 21

youtube'da o kadar çok videosu var ki

çalımlar goller falan filan.

Hangi zaman da yaptı bu kadar hareketi?

Sadece geçen sene fazla top oynayamadı bu adam.

Benim anlamadığım Dos Santos'un yaşı daha 21

youtube'da o kadar çok videosu var ki

çalımlar goller falan filan.

Hangi zaman da yaptı bu kadar hareketi?

17 yaşında Barcelona A takımda oynamaya başladı Gio, doğaldır :)

Şu ana kadarki performansı kesinlikle kalmasına yetmez ama çok fazlasını verebileceği açık.

ben güveniyorum gioya inşallah bonservisini alırız

Bonservisinin alınmasını çok istiyorum.Ama acele edilmeli,zira Dünya Kupası'nda iyi oynarsa değeri çok artar..

Hiç gerek yok alınmasına zaten sonuca fazla etki eden bir oyuncu değil bal yapmayan arı tarzı var.

Üstelik sağda oynayınca keitayıda bozuyor.

Sağda keita solda arda oynar caneride alırız olur biter.Kaldıki caner sol açık oynadığı maçlarda dos santostan daha etkili olmuştur.

Dos Santos ritmini buldugu zaman gereksiz diyenler ciddi anlamda pisman olucak. Yanilgiya dusmeyin, sabiredin.

Hiç gerek yok alınmasına zaten sonuca fazla etki eden bir oyuncu değil bal yapmayan arı tarzı var.

Üstelik sağda oynayınca keitayıda bozuyor.

Sağda keita solda arda oynar caneride alırız olur biter.Kaldıki caner sol açık oynadığı maçlarda dos santostan daha etkili olmuştur.

İroni mi ?

Basına dikkat etmek lazım, sırf tiraj uğruna, sırf gazete satmak uğruna bu adama bok atabilirler, dikkatli olmalıyız böyle bir yeteneği kaçırmamalıyız.

Dos Santos'tan Galatasaray'ı kızdıracak sözler!..Sarı-Kırmızılı takımın Meksikalı yıldızı taraftarları çok kızdıracak açıklamalar yaptı!

Giovani Dos Santos, Barcelona’dan ayrılmasının ardından takımın 6 kupa birden kazanması ve bu sezon da başarısını sürdürmesini Katalan gazetesi Sport’a yorumladı:

Eski takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Belki ben ayrılmasaydım Barcelona’da işler bu kadar yolunda da gitmeyebilirdi. Hayat bu, böyle şeyler olur. Şimdi en büyük amacım çok çalışıp yeniden büyük bir takıma dönmek...

Dos Santos'tan Galatasaray'ı kızdıracak sözler!..Sarı-Kırmızılı takımın Meksikalı yıldızı taraftarları çok kızdıracak açıklamalar yaptı!

Giovani Dos Santos, Barcelona’dan ayrılmasının ardından takımın 6 kupa birden kazanması ve bu sezon da başarısını sürdürmesini Katalan gazetesi Sport’a yorumladı:

Eski takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Belki ben ayrılmasaydım Barcelona’da işler bu kadar yolunda da gitmeyebilirdi. Hayat bu, böyle şeyler olur. Şimdi en büyük amacım çok çalışıp yeniden büyük bir takıma dönmek...

amanda amann sinirden kan şekerim fırladı, tansiyonum düştü falan filan

Yası 20 daha, alınsın, daha buyuk takıma gidecekse de bonservisinden iyi kazanırız.

Basına dikkat etmek lazım, sırf tiraj uğruna, sırf gazete satmak uğruna bu adama bok atabilirler, dikkatli olmalıyız böyle bir yeteneği kaçırmamalıyız.

Demeye kalmadan başlamışlar bile, başlığa bak, giovanni nin söylediği sözlere bak, gazete böyle düşünüyo diye bizde böyle düşünmek zorundayız sanki.

1. haber buyuk ihtimallle yalan.

2. haber dogru olsada biz bizden buyukleri reddedicek kadar beyin ozurlusu degiliz. Ama hepsini bir donem mutlak oksamisligimiz var ve bununla hakli olarak daimi gurur duyarim. Onun icin buna erisemeyen cakallari bu haberlerle cildirtin.

Sonucta biz cildirmayiz, CILDIRTIRIZ.

Geri
Üst Alt