#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Golle tanışma vakti geldi.

Bu hafta kesin atçak yazıları nerede? :D

Dos Santos'tan Galatasaray'ı kızdıracak sözler!..Sarı-Kırmızılı takımın Meksikalı yıldızı taraftarları çok kızdıracak açıklamalar yaptı!

Giovani Dos Santos, Barcelona’dan ayrılmasının ardından takımın 6 kupa birden kazanması ve bu sezon da başarısını sürdürmesini Katalan gazetesi Sport’a yorumladı:

Eski takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Belki ben ayrılmasaydım Barcelona’da işler bu kadar yolunda da gitmeyebilirdi. Hayat bu, böyle şeyler olur. Şimdi en büyük amacım çok çalışıp yeniden büyük bir takıma dönmek...

Bu haber nerden ?

Doğru demiş ilerde zaten gidecektir büyük takımlara

Amaç bu oyncuyu bizden almaları bonservis parasını biz almalıyız :evilsmile:

Aç gözlülüğe gerek yok bu adam en iyi sağda oynuyor keita kadar faydalı olamadığına göre neden alalım?

katılıyorum.bunca senedir ligimizde ribery ile birlikte gördüğüm en etkili sağ kanat oyuncusunu bulmuşuz,neredeyse gio uğruna gönderilmesini isteyenler var!...neymiş? keita dan daha iyi olma potansiyeli varmış...potansiyele göre yatırım yapılacaksa takımın en kaliteli adamının yerine mi düşünülmeli,yoksa vasat altı oyuncuların banko olabildiği mevkilere mi?...biraz ayran-kürk muhabbeti gibi...öyle 8 mE gibi paralar vermez diye tahmin ediyorum yönetim,3-4 belki,alınmazsa da kahrolmam doğrusu...

Sağda Keita, solda Arda... Bu adamı alırsak kimin yerine oynıycak? Bu üçünden biri yedek kalmıycak mı? Şu anda Arda, Gio ikilisinden biri orta sahada oynuyor ama orta saha transferinden sonra ne olcak? Gio yetenekli, star adayı belki ama bunlardan herhangi birini yedek bekletmek fazla lüks değil mi? 3-3.5 milyon euro olsa neyse, iyi bir yedeğimiz olur diyebilirim ama 6-7 milyon euro yedek kalacak bir oyuncu için fuzuli bir harcama. O paraya orta saha alırız.

Gio 'ya gereksiz diyorsunuz ya gerçekten gülüyorum.

Sağda Keita, solda Arda... Bu adamı alırsak kimin yerine oynıycak? Bu üçünden biri yedek kalmıycak mı? Şu anda Arda, Gio ikilisinden biri orta sahada oynuyor ama orta saha transferinden sonra ne olcak? Gio yetenekli, star adayı belki ama bunlardan herhangi birini yedek bekletmek fazla lüks değil mi? 3-3.5 milyon euro olsa neyse, iyi bir yedeğimiz olur diyebilirim ama 6-7 milyon euro yedek kalacak bir oyuncu için fuzuli bir harcama. O paraya orta saha alırız.

Keita sakat, Arda sakat kim oynayacak biraz akilli dusunelim

Takımı gio bozuyor.Keitayle ikisi sağda oynadıkları için arda keita gio sürekli yer değiştiriyorlar keitanın yeri değişince onunda performansı düşüyor.

Olay da orada iste. Ne kulup nede Rijkaard Gio'yu yedek olarak almadi. Zira Rijkaard'in da istisnasiz her macta Gio'ya yer acmasi bunu tastikliyo. Transfer olmadan once de demistim, Gio Ribery'den sonra Turkiye'de asirin hamlesidir. Bugun cok gibi gozuken 6 milyon, yarin kasaya girecek 25-30 milyon.

biraz daha fazla pas gelse, bizim orta sahamiz gercekten berbat kanatlara top getiremiyoruz

Elanoya verdiği pas çok güzeldi,maçın en iyi oyuncularındandı

sahanın acık ara en kötü, hiç bir şey yapmayan takıma zerre kadar desteği olmayan sadece 3 defa bir şeyler yapmaya calışan (dk 35 topu önüne alıp şut dakika 55 pas denemesi vede elanoya attığı golluk pas ) takımı bir kişi eksik oynatan ,ne hucum nede defansif olarak eksi olan bir oyuncu vede bu oyuncu sahada 90 dakika tutuluyor... bu akşamki mac acık göstermiştirki rijkard (cok desteklememe rağmen) bu adamı sahada tutmakla takımı dinamitliyor...

burada gio sahanın en iyisi , riberiden sonra en büyük trasnsfer hamlesi gibi yorumlar yapanlara cevap verecek durumda değilim acıkcası cünkü onlara verilecek bir cevap yok...

Bizim takim deneme tahtasi olmamasi.Bu Gio bizde su goruntusuyle bisey yapamaz.Gelecek sene sampiyon olmamiz lazim zira uzun sure oldu sampiyon olamiyoruz.o na gore kadro kurulmali.

sahanın acık ara en kötü, hiç bir şey yapmayan takıma zerre kadar desteği olmayan sadece 3 defa bir şeyler yapmaya calışan (dk 35 topu önüne alıp şut dakika 55 pas denemesi vede elanoya attığı golluk pas ) takımı bir kişi eksik oynatan ,ne hucum nede defansif olarak eksi olan bir oyuncu vede bu oyuncu sahada 90 dakika tutuluyor... bu akşamki mac acık göstermiştirki rijkard (cok desteklememe rağmen) bu adamı sahada tutmakla takımı dinamitliyor...

Obsesif bozukluk var sanırım sende...

tam bir balon ,overrated oyuncu oynarsa ancak meksika yada brezilya liginde oynar..

ayrıca allah hocamıza akıl ve izan versin,başkada bir şey demeyeceğim...

Geri
Üst Alt