Kadir Tugay
Ulubatlı Souness
- 14 Aralık 2008
- 30.755
- 1
- 1.483
Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez
Golle tanışma vakti geldi.
Golle tanışma vakti geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İroni mi ?
Dos Santos'tan Galatasaray'ı kızdıracak sözler!..Sarı-Kırmızılı takımın Meksikalı yıldızı taraftarları çok kızdıracak açıklamalar yaptı!
Giovani Dos Santos, Barcelona’dan ayrılmasının ardından takımın 6 kupa birden kazanması ve bu sezon da başarısını sürdürmesini Katalan gazetesi Sport’a yorumladı:
Eski takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Belki ben ayrılmasaydım Barcelona’da işler bu kadar yolunda da gitmeyebilirdi. Hayat bu, böyle şeyler olur. Şimdi en büyük amacım çok çalışıp yeniden büyük bir takıma dönmek...
Aç gözlülüğe gerek yok bu adam en iyi sağda oynuyor keita kadar faydalı olamadığına göre neden alalım?
Sağda Keita, solda Arda... Bu adamı alırsak kimin yerine oynıycak? Bu üçünden biri yedek kalmıycak mı? Şu anda Arda, Gio ikilisinden biri orta sahada oynuyor ama orta saha transferinden sonra ne olcak? Gio yetenekli, star adayı belki ama bunlardan herhangi birini yedek bekletmek fazla lüks değil mi? 3-3.5 milyon euro olsa neyse, iyi bir yedeğimiz olur diyebilirim ama 6-7 milyon euro yedek kalacak bir oyuncu için fuzuli bir harcama. O paraya orta saha alırız.
Sağda Keita, solda Arda... Bu adamı alırsak kimin yerine oynıycak? Bu üçünden biri yedek kalmıycak mı? Şu anda Arda, Gio ikilisinden biri orta sahada oynuyor ama orta saha transferinden sonra ne olcak? Gio yetenekli, star adayı belki ama bunlardan herhangi birini yedek bekletmek fazla lüks değil mi? 3-3.5 milyon euro olsa neyse, iyi bir yedeğimiz olur diyebilirim ama 6-7 milyon euro yedek kalacak bir oyuncu için fuzuli bir harcama. O paraya orta saha alırız.
sahanın acık ara en kötü, hiç bir şey yapmayan takıma zerre kadar desteği olmayan sadece 3 defa bir şeyler yapmaya calışan (dk 35 topu önüne alıp şut dakika 55 pas denemesi vede elanoya attığı golluk pas ) takımı bir kişi eksik oynatan ,ne hucum nede defansif olarak eksi olan bir oyuncu vede bu oyuncu sahada 90 dakika tutuluyor... bu akşamki mac acık göstermiştirki rijkard (cok desteklememe rağmen) bu adamı sahada tutmakla takımı dinamitliyor...